162 entry daha
  • nüfusunun %94.7'sinin erkeklerin oluşturduğu çin ve hindistan'dan sonraki en kalabalık bölge. uzmanlar nüfus artış hızı bu şekilde devam ederse 2050'den önce dünyanın en kalabalık bölgesi olmasını öngörüyor.*

    burada iki önemli mesele var. 1) neden girdiniz? 2) girdikten sonra ne yapmalısınız?

    bu entri neden girdiğinizin cevabı, bir dahakine ne yapmanız gerektiğini ele alırız.

    buraya girmenizin sebebi kızın shit test'lerinden kalmanız. kız sizin hem statünüzü hem de erkekliğinizi (oğlan çocuğu mu gerçek bir erkek mi) test ediyor.

    ana akım medyada, romanlarda, romantik komedilerde, sosyal medyada, çevrenizde duyduğunuz yalanlara inandığınız için kızın testlerinden kalıp er ya da geç kendinizi frienzone'da buluyorsunuz.

    nedir bu yalanlar?

    kızlar kendisine dünyadaki tek kız oymuş gibi hissettiren erkekleri severler, kızlar kendisini kaybetmekten korkan erkek isterler, kızlar bağlanmaktan korkmayan erkekleri çekici bulurlar gibi palavralar.

    ilişkide o da ilerlemiş artık oturmuş bir ilişkide yapmanız gereken şeyleri ilişki başında hatta henüz ilişki başlamadan flört aşamasında yaptığınız için buraya düşüyorsunuz.

    kızla konuşmaya başlayınca mal bulmuş mağribi gibi üzerine çullanırsanız kızda "demek ki kızların tercih ettiği biri değil, hasbelkader beni buldu onun için de sürekli mesaj atıp duruyor başka uğraşı da yok eziğin teki belli ki" intibası uyandırırsınız.

    kızda sen olmazsan başkası olur intibası uyandırmalısınız, ama siz kalkıp kızı kaybetmekten korkup ya senle ya hiç diyorsunuz. çünkü zokayı yutmuşsunuz.

    kıza evinizdeki tüm odaların anahtarını verip hiçbir mücadele alanı bırakmıyorsunuz. halbuki kız sizden tüm odaların anahtarını istemiyor (lafta istiyor da içi öyle istemiyor) giremediği odaların yarattığı gerilimi merakı heyecanı istiyor.

    kedi olup kızla mücadele etmelisiniz, köpek olup hemen teslim olmamalısınız.
    (bkz: kadınların kedi erkeklerin köpek beslemesi/@seryer)

    kızı kızdırmaktan korkup her dediğini onaylıyor, her söylediğini ciddiye alıyorsunuz. kızlar noter erkekleri sevmezler. bunları sıkıcı bulurlar. hanımcılık adı altında size anlatılan "sen ne dersen tamam aşkım" pışpışlayıcılığı yaparsanız kızın friendzone'una girersiniz.

    bununla ilgili bir örnek verelim;
    -kız: ileride kilo alırsam naparsın?
    -erkek: olsun ben seni her halinde severim ben seni dış görünüşün için istemiyorum ki

    dıttt! yanlış cevap, sıçtın.

    şöyle olmalıydı;
    kız: ileride kilo alırsam naparsın?
    erkek: ben yük kamyonu değilim 60 kilodan fazlasını taşıyamam.
    kız: yaa öküz :))

    kızın söylediği şeyi ciddiye almayıp işi espriye vurdun, gerekirse kızı kızdırmaktan çekinmeyeceğini gösterdin.

    sıkıcı değilsin, konuşmandan zevk alıyor kız, esprili ironik tarzın hoşuna gitti. tamam ezik oğlan çocuğu değil bu, erkek.

    sırada statü var.

    gelecek vaad ediyor mu? hırslı tuttuğunu koparan biri mi? yoksa alelade basit sıradan bir erkek mi?

    statünüz kızdan düşük ve alıngan, ota boka küsüp trip atan, her söyleneni ciddiye alan ezik bir oğlan çocuğuysanız kızın friend zone'nuna girersiniz.

    (bkz: mesajlaşılan kızın bir anda mesajlaşmayı kesmesi/#75787509)
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap