8 entry daha
  • one direction'ın en cringe (eski) üyesi. harry styles, niall horan, zayn kendi hallerinde gayet güzel müzik yaparken bu eleman hit çıkarıcam diye bir o trende atlıyor bir buna. ilk şarkısı strip that down'da atanamamış justin bieber olmuş ve yanına quavo'yu aldı diye hip hop müzik yaptığı sanrısında olduğu açıklamalarda bulunmuştu. sonra bedroom floor'u yayınladı, şimdi de familiar ile latin trendinden ekmek yemeye çalışıyor.

    bir şarkıcının trendlere ayak uydurması ve farklı tarzları denemesinde tabi ki bir yanlışlık yok; fakat önce kendi müzikal kimliğini oturtup burdan kariyerini inşa etmesi gerekiyor kalıcı olmak istiyorsa. bahsettiğim diğer grup arkadaşları bunu çok güzel başardılar mesela ilk albümlerinde. harry, zayn veya niall'ın solo albümlerini dinleyen biri söz konusu albümleri sevse de sevmese bu çocukların albümleri için bir vizyona sahip olduğunu görebilir. liam'ın şimdiye kadar yayınladığı single'lara bakarsak kendisinde bu vizyon eksik ve büyük ihtimalle müzik şirketi yönlendirmesiyle ilerliyor.

    yalnız şaka maka bir tanesi hariç bütün one direction bebelerinin kariyerlerini takip etmişim ben de. bir yazıklar olsun da burdan bana.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap