33 entry daha
  • rakiplerine acı çektirmek amacıyla bilerek mi yapıyorlar yoksa şampiyonluk baskısı nedeniyle kayışı mı kopardılar bilmiyorum ancak ilk 20 haftasında adeta terör estirdikleri rusya premier ligi 2017/18 sezonunda kış arasından sonra çok zorlandılar ve bitime iki hafta kala ikinci sırayla aralarındaki fark 4 puana kadar düştü. üstelik bunun sebebi, rakiplerinin de inatla puan kaybetmeye devam etmesi. yani şöyle 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alacak bir takım çıksaydı, loko'yu çoktan indirmişti zirveden.

    bu akşam krasnodar deplasmanında 2-0 kaybettiler; önceki iki maçta da evlerinde ufa ve ahmat'la golsüz berabere kalmışlardı. son üç maçta toplam 7 puan bıraktılar. fikstürleri hiç kolay değil: önümüzdeki hafta moskova'da zenit'i ağırladıktan sonra, arsenal'le tula'da karşılaşacaklar. zenit, şampiyonlar ligi mücadelesi veriyor. tula'nın aslında hedefi kalmadı ama kendi evinde onlar da sağlam takım, kolay bırakmazlar maçı.

    spartak'ın kalan iki maçı da içeride: rostov ve dinamo'yla oynayacaklar. loko, ikili averajda üstün olduğu için kalan iki maçta yalnızca tek bir galibiyet yahut iki beraberlik çıkarabilirse, uzun lafın kısası bir şekilde 2 puana ulaşmayı başarabilirse şampiyon olacak fakat son haftalardaki performansları nedeniyle buna güvenmek de hiç mi hiç kolay değil.

    spartak taraftarı muhtemelen ahmat ve ural yenilgilerini düşünüp ağlıyordur. o iki maçı alsalar şimdi 2 puan farkla öndeydiler; son 10 hafta kala çoğu kişi "artık kapanmaz bu fark" diyorken...
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap