1 entry daha
  • ikincikat'ta bu sezon oynayan kadroda kadın yönetmen, kadın oyuncu ve kadın yazar trio'su yapmış çok başarılı oyun. ikincikat reklam ve sosyal medya yönünden çok zayıf maalesef bu kadar güzel bir oyunu tesadüfen duydum izledim, tabii ikincikat sahnesinin tek başınıza gitmeye korkacağınız tuhaf bir sokakta olması da oyuna ulaşmayı zorlaştırıyor.

    neyse oyuna dönelim, sen istanbul'dan daha güzelsin nasıl anneannenizi, annenizi alıp gitmeniz gereken bir oyunsa bu oyun da mümkünse kız çocukların babaları ile gitmeleri gereken bir oyun! bir saat boyunca başak kara'nın performansı hiç düşmüyor, ben kıl bir seyirciyimdir yalandan kimseyi kalkıp ayakta falan alkışlamam, öyle toplumsal gaza gelmem, ama bu kızı sahiden ayakta alkışlamak istedim. jüriler nasıl gözden kaçırdı, nasıl ödül almadı bilmiyorum, mutlaka almalı bu performansla!

    oyunun adı yan rol'den de biraz anlaşılabileceği gibi oyun aktris bir kız hakkında ve kızımızın kariyeri de pek iyi gitmiyor, yüzyüzeyken konuşuruz'un yaz geçer şarkısındaki "yan rolleri hep yıktın bana" fon müziği olmuş hayatına. onun o samimi dertleri beni hem hüzünlendirip hem güldürdü de keşke oyun daha uzun olsaydı. malzeme bu kadar çokken neden kısa kesmişler bilmiyorum! babasıyla ilgili kısımlarda sahiden çok duygulandım... sezon bitmeden mutlaka izleyin! yazarı, yönetmeni, oyuncusunu takibe aldım, bir sonraki projelerini de merakla bekliyorum :)

    künye: http://ikincikat.org/oyun/yan-rol/
    yazan deniz madanoğlu
    yöneten pınar çağlar gençtürk
    oynayan başak kara
    ışık eyüp emre uçaray
    dekor&kostüm pınar çağlar gençtürk
    fotoğraf&fragman mehmet can şahin
    süre 55’
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap