6 entry daha
  • benim gördüğüm an ve (nöbetçi) ekibi itibari ile acil servisi birçok devlet, ssk ve özellerden daha iyi olan hastane. coğrafi konumu itibari ile aciline inanılmaz bir talep olduğunu gördüm. acilin olduğu bölümde kulak-burun-boğazdan tutun da estetik cerrahisine kadar tüm bölümlerinden birer doktorun ve odanın bulunduğunu da tespit ettim.

    "müdahale" adlı bir odaları var. burası resmen bir ameliyathane gibi. her türlü müdahaleyi burada yapıyorlar. 5 dakikalık müdahaleden tutun da 3-4 saatlere varan tüm acil durumları burada hallediyorlar. tabii buraya almadan halledebildikleri işlemler için hemen girişte ayrı bir oda da var.

    barda, meyhanede, pavyonda çıkan kavgadan tutun da iskeleden düşen işçiye kadar her türlü vak'a buraya geliyor. bu yüzden hasta bakıcısından doktoruna kadar tüm çalışanlar inanılmaz yoğunlar. tüm bir haftasonumu burada geçirdiğim için acil servisi çok ince detaylarına kadar inceleme fırsatım oldu.

    görsel olarak değil ama konuşmalar ve işlemlerin hızları ve yapıları ele alındığında resmen bir amerikan dizisi gibiydi burası (acil). sorduğunuz sorulara aldığınız cevaplar bile çok profosyonelce. fakat fazla ısrarcı ve ağlak modunda olmamanızı tavsiye ederim.

    acil durumlarda, hayati olsun veya olmasın mantıklı bir mesafede iseniz mutlaka bu hastanenin acilini tercih edin derim ben. kan merkezi de gayet büyük ve profosyonel.

    haftaiçi ve mesai saatleri içinde hastanenin geneli inanılmaz kalabalık. birçok yerde kuyruk var ve diğer tüm devlet ve ssk hastaneleri gibi muamele görebilirsiniz. ama yine söylüyorum ki acil servisi beni gerçekten etkiledi. mutlaka daha iyi olan hastaneler de vardır acil için. buna bir itirazım yok. ben kendi gördüklerim ve deneyimimle tavsiye ediyorum.
159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap