6 entry daha
  • mediamarkt'daki oyun reyonundaki çocuk söylemese kırk yıl haberimin olmayacağı sistem.

    ilk başta anlamadım, daha doğrusu çocuk bana; xbox alırsam, sonrasında bu üyelikle tüm ea oyunlarını oynayabileceğimi söylediğinde; tüm o pahalı oyunlara bu kadar fiyata neden ve nasıl sahip olunabileceğini anlamadım, fakat sonra bir gazla konsolu alıp ea'nın websitesine girip biraz inceleyince ve ücretsiz oyunları görünce de hemen üye oldum.

    tabii olay zaten öyle değilmiş, yani tüm oyunlar bedava değilmiş, sadece belli başlı oyunlar bedavaymış, yeni ve çok popüler oyunlar hariç ama diğerleri de iyi sayılabilecek indirimlerle satılıyormuş.

    gerçi bir oyun parası bile değil senelik 65 lira, ama seneye yenilermiyim emin değilim. bakalım, açıp bu yaştan sonra düzenli oynarsam belki.

    not: bu arada mesela fifa 17 filan benzeri eski oyunlar, websitesinde ücretsiz gözüküyor ea access ile, ama xbox içinde oyunu satın almak istediğinizde, onun da fiyatı çıkıyor.

    edit: koalama sağolsun, o oyunların gerçektende ücretsiz olduğunu yazınca mesajda yeniden kontrol ettim, ücretsizmiş evet. belki ea access üyeliğimle yeniden girmem gerekiyormuş bilemedim ama şimdi hepsi ea access hub kısmında vault oyunlarında yüklenebiliyor.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap