1 entry daha
  • ne kadar buram buram bencillik kokan berbat bir cumledir, ne kadar koyar insana ayrilirken duyuldugunda*. "unut beni"dir bu ama "bitti artik, sen de kabullen bunu, hic ya$anmami$ gibi davranalim, seni uzdugumu biliyorum ama bunun vicdan azabiyla ya$amak istemiyorum"dur aslinda soylenmek istenen. bu cumle kurulabildigine gore bir anla$ma platformu da olu$turulabilmelidir o zaman, "unut beni" deniyorsa eger; kimse o'nun gibi kokmasindir, beraber alinan tshirtten ba$ka kimsede olmasindir, insanlar sokakta el ele yurumesindir, kalpli $eyler satilmasindir, biri high-level format atsindir unutmasi gereken ki$inin hafizasina, "unut beni" cumlesi kurulabiliyorsa ve bu istenebiliyorsa bir ki$iden, unutmasi gerekenin az once sozunu ettigimiz taleplerde bulunma hakki sakli tutulmalidir.

    bir de istemiyorum yan cebime koy "unut beni"ciler vardir ki bunlari kaynar kazanlarda ha$lamak, bellerinde odun kirmak dinimizce caizdir. unutulmak istemez aslinda hic ama bu cumleyi kurar ki kar$isindaki daha da yaralansin, daha da aci ceksin ve kendisi daha da unutulmaz olsun aslinda unutulmayi diler gibi gorunurken. "unut beni" dedikten bir sure sonra, tam siz kendinizi bazi durumlara* ali$tirmaya cali$irken ve belki de kendi yari capinizda ba$arirken bir gun birden nasil oldugunuzu merak edesi tutar ve arar. $efkat yumagi bir insandir kendisi, iyi oldugunuzdan emin olmak istemi$tir sadece, sonra hayatinizin aralik oldugunu bildigi kapilarindan yine iceri girmek icin zorlamaya ba$lar, girer, cikar, sonra tekrar girer ve tekrar bir "unut beni". ozguveni doruklara tirmanmaktadir* bu gelgitler sirasinda, ama size neler yaptigini goremez bile. hala elde avucta az miktarda da olsa biraz guc, gurur, ozguven kaldiysa ki$iye "bi siktir git lan artik, eytere bea, sikerim boyle a$kin izdirabini" gibi alt ba$liklari olan ayar verildikten sonra hayata devam etmeye cali$mak cok zor da olsa denemeye degerdir.

    ki$i sanki unutamama durumuna cok hevesliymi$ gibi kurulan bir cumledir "unut beni" ve "ha oldu, bu benim aklima neden gelmedi ki?" $eklinde bir cevapla kar$ila$ilmasi olasidir. bu noktada gercekten unutmama durumunu hayat tarzi haline getirmi$ obsesif bir insanla* * kar$i kar$iya kalindiginda soylenecek bir "unut beni"yi ve bu durumda kalan unutulmak isteyen insani tenzih etmek gerekir.

    "artik her$ey bitti, bunun bi restarti olmayacak, tahammulum kalmadi, enough is enough"tir unut beni ve bir mutlakiyet barindirir bunyesinde. bundandir bu kadar igrenc ve duyulmaktan korkulan bir cumle olu$u.
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap