3 entry daha
  • son günlerde karaborsaya düşmesi sonucu dolandırıcıların yeni enstrümanı olmuş 16 nm üretim teknolojisi ile dünyanın en verimli bit coin madencisi

    btc nin yükselişi sonrası karlılığı daha da artan bitcoin madenciliğine başlamak için miner cihazlara büyük talep var orjinal site de mart ayına kadar tüm siparişlerindolmuş olması sebebi ile bu cihazların karaborsaya düşmesi sonucu piyasada bir çok dolandırıcılık vakası yaşanıyor.
    özellikle antminer s9 almak isteyenlere cihazı normalin 2-3 kat üzeri fiyat taleb edenler her yerde. sadece türkiye de değil özellikle yurt dışı sitelerde de benzer durumlar ortaya çıkmış durumda.
    bitmain sitesinin yaptığı açıklamada bitmain in hiç bir satıcı veya dağıtıcı ile anlaşmadığını belirtiyor. kendisini yetkili dağıtıcı ya da 3. parti satıcı(official reseller) olduğunu söyleyenlere lütfen itimat etmemeniz gerektiğinin altını çiziyorlar.
    yurt dışındaki forumlarda da benzer dolandırıcılıkla ilgili şikayetler artmış durumda. 2000 ila 5000 dolar civarında değişen fiyatlar ile ellerinde olmayan cihazları size satmaya çalışan dolandırıcılara karşı dikkatli olmanızı öneriyorum.
    bitmain sitesinde açoıkca belirtmiş durumda cihazı dünyada tek satan bizi abd ya da ab deki türlü dağıtıcılar resmi değildir güvenmeyin diyorlar!
    ülkemizde de bir çok platformda kendisini s9 satıcısı olarak tanıtan kişiler var lütfen bu kişilerden alışveriş yapmadan önce 4 kez düşünün. unutmayın 10 gün sonra teslim hemen teslim yalanları ile neredeyse 5000 dolar civarında paralar talep etmekteler.cihazı elden alabilir miyiz, veya elinizde olduğunun kanıtı varmı dediğinizde bir çoğu zaten kibarca konuyu değiştiriyor.
    sadece geçen hafta 3 ayrı hollanda merkezli site bir anda kapanıp kayıplara karışmış. ülkemizde de benzer dolandırıcılıklar mevcut(gerçekten satış yapanları tenzih ederim) lütfen dikkatli olunuz.
    acele etmeyin paranız cebinizde kalsın dolandırılmayın. o para ile btc alıp 3-4 ay bekleseniz inanın daha karlı çıkacaksınız.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap