7 entry daha
  • kadıköy vapurunda denk geldiğim, sosyal medya hesaplarını inceleyerek keşfettiğim hatta hızımı alamayıp beşiktaş ıf'deki konserlerine gittiğim gruptur kendileri.

    günümüzde, kalitesi giderek düştüğüne inandığım müzik dünyasında, kaliteli müzik yapabilen nadir gruplardan biri olarak hayatıma girdi dalganabak.

    vapurda gördüğüm grup üyelerinden tutun da araştırıp takip ettiğim tüm üyeleri belli ki kaliteli insanlar, her birinin müzik tutkusu yüzlerinden okunuyor enstrümanlarını çalarken. konserde de bunu rahatça fark edebiliyor insan zaten.

    haa tek özellikleri sadece kalite değil tabi ki, bunun dışında inanılmaz eğlenceliler. kuru kuru depresyon ya da ooo kopuyoruz havası değil de, gerçekten çok eğlenceli ve kulaklara güzel müziği tekrar hatırlatan bir tarzları var.

    özellikle gagigo dinlerken yerinde oturabilen arkadaşlar varsa onları alkışlarım şahsen, bir de vakti geldi var ki nakaratı dilimden düşmedi bir kaç gün.

    son olarak benim bu gruba dair favori şarkılarımdan birini buraya bırakıyorum,
    güzel müziğe ihtiyaç duyduğumuz şu zamanlarda böyle güzel müzisyenli grupların kıymetini bilmek lazım diye de entry'e son vereyim bari.

    yalan

    tanım: çok bağımsız müzik grubu
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap