8 entry daha
  • hiroshi inagaki tarafindan 1954 yilinda hayatini anlatan ucleme filme gore miyamoto koyuden takezo isimli bir koyludur.

    --- spoiler ---
    samurai 1 miyamoto musashi

    koyundeki budist rahibi tarafindan yetenegi kesfedildikten sonra cesitli nedenlerden dolayi ehlilestirilmek uzere 3 sene boyunca hapsedilir. bu arada teorik egitim alir ve akillandiktan sonra bilgeligi aramak ve yolunu cizmek uzere japonya icerisinde dolasmaya baslar. cesitli kilic okullarinda yetenegini kanitlar ve ununu duyurur. olumsuz aski otsu ile kilicin yolu arasinda bir secim yapmak zorunda kalir ve kilicin yolunu secer.

    samurai 2 duel at ichijoji temple
    yoshioka kilic okulu ile bu okulun entrikalari ile ugrastigi, ciragi jotaro ve en onemli rakiplerinden biri olan kojiro sasaki ile tanismasi anlatilir. olumsuz aski otsu ile bir yuva kurmak ister ama dallama otsunun malligindan* * dolayi kadin mi kilic mi secimini bir kez daha yapar ve kilicini secer.

    samurai 3 duel on ganryu island
    kojiro sasaki ile miyamoto musashinin kisilik analizinini bolca yer buldugu ve olgunlasmalarini ve en sonunda da yapmis olduklari duelloyu anlatan filmdir.

    --- spoiler ---
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap