6 entry daha
  • (bkz: ryan sessegnon/@ceyar i kim vurdu)

    ingiltere şampiyonşip takımı fulham'da forma giyen yeni milenyum* (17) doğumlu benin asıllı geleceği parlak ofansif sol bek.

    zamanında (araplar tarafından satın alınmamış hormonsuz) paris saint germain'de 10 numaralı formayı terletmiş olan benin'li topçu (bkz: stephane sessegnon/@ceyar i kim vurdu)'nun kuzenidir.

    ayrıca ikiz kardeşi (bkz: steven sessegnon/@ceyar i kim vurdu)'da takımının (fulham) u23 kadrosunda oynamakta. o da gayet yetenekli bir oyuncu ve 15 gün önce ingiltere u17 milli takımı formasıyla dünya şampiyonluğu yaşadı. büyük ihtimal fulham bu sezon sonunda (2017/18) ryan sessegnon'u kallavi bir fiyata bir premier lig ekibine okutup, yerine aynı mevki de oynayan ikizi steven sessegnon'u seneye parlatacak.

    ryan sessegnon geçen sene (2016/17) altyapısından a takıma fırlayıp, a takımda forma giymeye başladığında şampiyonşip liginin uzak ara en genç oyuncusuydu. üzerinden bir senenin üstünde zaman geçmesine rağmen bu sezonda da (2017/18) aynı sıfatı korumaya devam ediyor.

    şampiyonşipteki müthiş formunun dışında ingiltere u16 - u17 ve u19 milli takımı formalarıyla da sol bekte fırtınalar estirdi ve estirmekte.

    gelecekte şimdilik cücük gibi olan fiziğini ve mental özelliklerini geliştirdiğinde büyük oyuncu olması ihtimaller dahilinde; yeter ki ciddi sakatlık yaşamasın. büyük ihtimalle en geç önümüzdeki yaz döneminde (2018/19) bomba bir hiphop albümüyle premier lig piyasasına merhaba diyecekmiş gibi gözüken yüksek potansiyelli topçuya kariyerinde başarılar diliyorum.

    ---------- bonus 1 ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: fulham/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus 2 ----------
    (bkz: 2017-18 ingiltere premier lig genç yetenek listesi/@ceyar i kim vurdu)
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap