4 entry daha
  • ac milan' in omurgasini olu$turan elementlerden biridir. sahadaki olgunlugu 26 ya$in cok ustundedir.
    gunumuzun cogu yildizi ya da yildiz adaylari gibi o'nun da kariyeri u21 takimiyla parlami$tir. 2000 de italya u21 ile kazandigi avrupa $ampiyonlugu ile dikkatleri cekmeye ba$lami$tir.
    95' de brescia' da ba$lami$ bu me$akkatli yolda yurumeye. serie a, serie b derken kendini 98' de milano' da bulmu$ ama inter' de.
    bir cok yildizin degerini bilemeyen inter, o'nu da anlamami$, ne bu demi$, forvet desen degil, orta saha desen degil. kiralik yillar ba$lami$, reggina, brescia filan...
    fatih terim' le birlikte ac milan yillari 2001-02 sezonunda ba$lar. terim' in sevdigi tip bir oyuncudur aslinda. emre belezoglu' nun 1 gomlek daha iyisidir.
    2002-03 sezonunda, ancelotti ile artik "olmaya" ba$lar. o sezon ligde 27 macta 9 sayi yaparken milan' la $ampiyonlar ligi kupasi, italya kupasi ve avrupa super kupasini kaldirma $erefine nail olur.
    ertesi sezon iyice geli$en pirlo, takimin vazgecilmezi olur. 2003-04 sezonunda scudetto ve italya super kupasi omuzlarinda yukselir.
    seedorf, gattuso ile birlikte olu$turdugu voltron' la galatasaray' daki okan - suat - emre orta sahasina benzerlik gosterir, tabii ki daha iyisi.
    serie a izlemenin, ac milan' la birlikte, ender nedenlerinden biridir.
1236 entry daha
hesabın var mı? giriş yap