2 entry daha
  • türkçe dil desteğinin de gelmesiyle harika bir oyun oldu. papers please gibi hikaye tabanlı, ama çok daha eğlenceli bir pixel oyun.

    80'lerin abd'sinde geçiyor, polis memuru* olarak uzun bir caddenin devriyesinden sorumlusunuz. oyunda halkla kurduğunuz ilişki ve size duydukları itibar dışında 3 ilişki barı var; polislik, çete ve mafya. bu cadde üzerinde pizzacı işleten italyan mafyası ve zenciler* arasında her daim husumet var. onlarla kuracağınız ilişkiler ve yapacağınız tercihlere göre oyun da bir nevi şekil alıyor.

    caddedeki dükkanlara ve apartmanlara girip çıkabiliyorsunuz, yan görevler falan oluyor. tabii bütün bunlar olurken, belediye için doldurmanız gereken park cezası kotaları var. amiriniz tarafından size her gün ne kadar ceza kesmeniz gerektiği söyleniyor. arabanın lastiklerini, aynalarını ve parkmetreyi kontrol ederek duruma göre ceza kesiyorsunuz. bazen ceza kesmek yerine rüşvet de alabilir, torbacıyı tutuklamak yerine bir ex atabilir, köşe başında bekleyen fahişeyle ilişkiye de girebilirsiniz.

    yani size birazcık, polis olsaydım nasıl bir polis olurdumun cevabını veren oyun. daha sadece 5. günündeyim oyunun ama anladım ki ben baya oç polis olurmuşum.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap