3 entry daha
  • aylarca başından ayrılmadan oynadığımız, zamanına göre çok detaylı, keyifli, arkadaşlarla beraber oynandığında ise müthiş zevk veren bir oyundu.

    oyunun türkiye'de bizim elimize geçen kopyası almanca'ydı, fakat menajerlik oyunları pek fazla olmadığından ve oyunun kendine has güzelliklerinden, kasarak, katlanarak, deneme-yanılma ile öğrenerek oynardık bu oyunu, kolaydı allahtan menüleri, vesairesi.

    kısıtlı ve tekrar eden görüntülerden oluşsa da, maçın önemli pozisyonlarını göstermesi en değerli özelliğiydi. aynı görüntünün bir gol olan bir de golün kaçtığı versiyonu olduğundan kendi aramızda, gol olup olmayacağına dair iddiaya girerdik, pozisyon başladığı anda.

    aynı anda 4 kişi oynayabiliyordu oyunu, 4 kişi oynuyorsa eğer, maç haftasında, ekran dörde bölünür, herkes kendi maçını izler, kendi kendine heyecanlanır, takdir beklerdi.

    tranfer listesine koyduğunuz oyuncuların satılmak için yıllarca beklememeleri ve iyi-kötü mutlaka talep bulmaları güzide özelliğinden ötürü de övmek isterim bundesliga manager'i.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap