1066 entry daha
  • yaklaşık bir ay önce girdiğim sanal borsa.
    1 aydır yaşadığım sorunları, hatalarımı, doğrularımı, tecrübelerimi size anlatmaya çalışacağım.
    bitcoin'e girmeye karar verdikten sonra tavsiye sonucu cex.io sitesine üye olmaya karar verdim. daha sonra bir kaç siteye daha üye oldum. bu siteler içerisinde en başarılı bulduğum site cex.io oldu. zaten diğer sitelerde daha doğrulama aşamasını bile geçemedim, kredi kartı tanımlayamadım vs. bir de diğer sitelerin çoğu çin sitesiydi cex.io ise ingiliz firması . türk sitelerine de açıkçası çok güvenemedim. çünkü doğrulama aşamasında gerçekten çok fazla bilgi veriyorsunuz.
    ilk başlarda al-sat yaparken çok hata yaptım. bazen yanlış rakam girdim. sonra siteyi kullanmayı öğrendim. ilk olarak dikkat etmeniz gereken şey al-sat emri verdiğinizde rakamları iki kere kontrol edin.
    daha sonra bir kaç kere panik satışı yaptım ve zarar ettim. dikkat etmeniz gereken en önemli şey bitcoin aldığınız fiyatın altına düşerse paniğe kapılıp asla satmayın. çünkü muhakkak tekrar yükseliyor. bu yüzden bitcoin için yatırım yaparken bunu borçla yapmayın.
    çok fazla manipilasyon dönüyor. bazı zamanlar 10 dk içinde 100$ yükseliyor bazen 100$ düşüyor. tekrar ediyorum düşüşe geçtiği anda paniğe kapılıp satmayın. tekrar eski haline dönecek ve hatta daha da yükselecektir.
    bitcoin'e ilk girdiğimde eth 90$ dı. ben 95$ a küçük bir miktar satın aldım. şu an 210$. yani bir ay önce 1 eth alsaydınız şu an 110$ kar elde etmiş olacaktınız. eth bence yatırım için müthiş. belli bir miktarı eth da tutuyorum. ondan çok daha az bir kısmını ise bitcoin al-sat la arttırmaya çalışıyorum.

    sakın yüksek miktarları riske atmayın çünkü bu pazarı hiçbirimiz tanımıyoruz. evi arabayı satıp sakın girmeyin. riske edebileceğiniz paralarla girin ve o para dönmeyecekmiş gibi hareket edin. benim tavsiyem yatırımınız bitcoin pazarını öğrenene kadar 10bin tl'yi geçmemeli.

    cex.io ile ilgili tüm olumlu, olumsuz yaşadığım problemler için cex.io altındaki entry'mi sürekli edit'liyorum.

    not:linkler ref içerir.
41512 entry daha
hesabın var mı? giriş yap