6 entry daha
  • rusların facebook platformu olarak bilinen vk internet sitesi üzerinden #bluewhale ile katılınan challenge. bu hastag üzerinden size bir moderatör ulaşıyor ve size gerçekten yapmak istiyor musun diye soruyor.
    sonrası ise malum. 50 adet challenge görev alıyorsunuz. 50 gün için 50 görev. sonra da bu görevleri görsel medya içerikleriyle destekleyip moderatörlere internet aracılığıyla sunuyorsunuz kanıt olarak. böylece yeni göreve geçiyorsunuz. bu görevler öyle arkadaşının enseye vur değil. saatlerce korku filmi izlemekten, gece 4 de başlayıp sabah 9 da bitirilen uyku seansı gibi aptal saçma görevler ama hepsi birleşince ortaya insan bilinçaltını berbat eden bir tablo ortaya çıkıyor. koluna bıçakla balina çizenler bile var bu challenge sayesinde. en sonunda da intihar etmek gibi bir şey var.

    işin yaptırıcı boyutu ise macera arama isteği ve oyuna ilk katıldığınızdaki gelen tehditler. ailenizi incitmekle falan tehdit ediyorlarmış. işte burası çok mantıksız geliyor. ama bahsedilenler arasında bu da var tabi.
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap