1 entry daha
  • benfica'yla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve şimdiden avrupa devlerinin yakın takibinde olan kaleci. iki sezon önce 500 bin euro'ya rio ave fc'den gelmişti ve iki takım arasındaki anlaşma gereği, ederson'un satışından elde edilen bonservis bedelinin yarısını rio ave alacak. şu anki piyasa değeri 12 milyon euro. olur da ederson 15-20 milyon euro gibi bir paraya benfica'dan ayrılırsa, rio ave tarihinde eşine az rastlanır bir transfer geliri elde etmiş olacak kendi kalibresinde bir takım için, üstelik yıllar önce sattığı bir oyuncudan.

    fikir vermesi açısından ekliyorum, rio ave'nin şu anki kadro değeri toplamda 27 milyon euro.

    edit: dark darkest darko mesaj attı, dedi ki: "bu portekizliler çirkeftir. yanına bir de çöp adam verirler. onun fiyatını 30 milyon euro, kalecininkini 100 bin euro olarak belirlerler. hiçbir şey vermezler." o böyle söyleyince aklıma geldi, daha önce benzer bir durumda böyle bir piçliği yanılmıyorsam porto yapmıştı. iki oyuncuyu 70 milyona satıp, birinin fiyatını 69 diğerininkini de 1 milyon olarak göstermişlerdi sanırım.

    edit2: james rodriguez & joao moutinho ikilisini zamanında monaco'ya 70'e satmış porto ancak şuradaki haberde fiyatları 45-25m euro olarak verilmiş. bilemedim şimdi pislik yaptılar mı yapmadılar mı.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap