9 entry daha
  • oldukça garip bir dizi.

    öncelikle şunu söyleyeyim bu dizinin ilk bölümü ilginç, ikinci ve beşinci bölüm arası bildiğin sıkıcı. sonrası ise bölüm bölüm giderek güzelleşiyor.
    özellikle son 4 bölüm merak duygusunu gıdıkladıkça gıdıklıyor.

    --- spoiler ---

    fikrin başlangıcı çok sıkıcı aslında. bir bakıma cennet'in kafamda yarattığı imgelemden de beslenerek beni iyice itti kendinden. diğer yandan karakterlerin aslında hiç de iyi olmadığı konusunda sürekli irrite oldum. iyiliğin tanımının bu mu olduğuyla ilgili rahatsızlık hissettim. özellikle yapmacık zürafa karakteri ve konuşmayarak cenneti hak eden jianyu düşüncesi aynı zamanda haksızlık hissi uyandırdı.

    neticede beni boşa çıkarmadılar. en azından iyilik konseptini çarpıtmadılar diyebiliyorum. bu bakımdan dizinini ilk sezonu beni tatmin etti.

    --- spoiler ---

    diziyi önerir miyim? biraz zor bir dizi. yani 4 bölüm boyunca uyuklayacaksınız. 20 dakikalık dizi sanki saat uzunluğundaymış gibi gelecek. ama işte sonrası güzel. bu hissi bir defa da kara kule'nin ilk kitabında yaşamıştım. sonrası mükemmel bir yolculuktu ama işte o "test" aşamasını geçmek gerekiyor. bu dizi de öyle. baktınız 7. bölüm de bile sıkılıyorsunuz o zaman çok da şeetmeyin.
793 entry daha
hesabın var mı? giriş yap