9 entry daha
  • üniversite 2'de bir komite sonrası okumuştum. göğüs komitesi sonrası sanırım. 97 almıştım o komiteden. güneş gözlüklü smiley var burada. yani takribi 11 sene olmuş, genelde okuduğum kitapları unuturum sadece bir kaç an aklımda kalır koca kitaptan. zaten aksi olaydı süper über entelektüel bir adam olurdu ama siktiğimin hafızası unutuyor işte. mesela 4 cilt ince memed'den aklımda kalan tek şey kalça izlerinden seviştiklerini anlayan avcı. kalça izi ve sevişmek, koca dört cilt benim için bundan ibaret.

    neyse efendim bu kitaba cuma komite sonrası başladım ve cumartesi öğleden önce bitirdim ve bu kadar hızlı bir okumaya rağmen çok sahnesini hatırlıyorum. her şeyi unutan benim bu kitaptaki pek çok ufak ayrıntıyı hatırlamam ilginç geliyor bana.

    aslında şimdi başlığı görünce bunları düşündüm ve neden unutamadığımı anladım; saçma salak takıntılarımla birebir uyuşuyormuş da ondan. kendime bile itiraf edemiyorum amk. bir başlık, bir kitap şak diye günün bu vaktinde yüzüme obsesyonumu çarptı işte. insan ruhu ve hafızası ilginç. çok ilginç.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap