• cranberries'in everybody's doing it so why can't we adlı albümünden (bu albümün ismi de süperdir kanımca) ismi esasen dreams olan ama madem ki dream başlığı altında incelenmiş bozmayayım, sevgili set'in entrysi altına tamlama olarak gireyim, yazayım dediğim şarkısıdır. (şarkı dedim parça demedim, rahat mıyız?)

    su hayatta neler oluyor temalı, "i know i've felt like this before but now i'm feeling it even more. because it came from you" sözleri ile "daha önce de böyle hissettim ama daha önce aslında böyle hissetmedim" gibi paradoksal ama esasen kendi içinde* gayet mantıklı kabul edilmesi gereken bir söylemi de olan, zeitgeist'i had safhada veren parça* dreams. "and now i tell you openly, you have my heart so don't hurt me" kısmı ile kabuğunu çok fena çatlatmış dolores (paskalya yumurtası gibi bir kabuk çatlatma, kırma trendi başladı, nisan da geçti hayrola dedirten durumdur.) bu açık sözlülüğün sebebi nedir, bilmez misin bunu duyan kaçar, kovalamak sana düşer diye seslenmek istiyorum kendisine, heyhat, ama dolores o riordan loud and clear ve belki bir de desperate andy dışında hiç bir sansarlık örneği göstermiş insan değildir nazarımda, kendisi de böyle loud and clear, fikri ile zikri* tutan bir insan olagelmiştir*.

    oh my life
    is changing everyday
    in every possible way
    and oh my dreams
    it's never quiet as it seems
    never quiet as it seems

    i know i've felt like this before
    but now i'm feeling it even more
    because it came from you

    and then i open up and see
    the person falling here is me
    a different way to be
    la
    i want more (impossible to ignore)
    i want more (impossible to ignore)

    and they'll come true (impossible not to do)
    and they'll come true (impossible not to do)

    and now i tell you openly
    you have my heart so don't hurt me
    you're what i couldn't find

    a totally amazing mind*
    so understanding and so kind
    you're everything to me

    (bu şarkıyı da tam 3 ay evvel 17.06.2001 tarihinde -ve inanılmaz bir şekilde 17.17 saat ve dakikasında- aktarmışım amma yanlış başlıkta aktarmışım, update ederken yenibasımının yapılması şart olmuş olan entry oldu, vesile ile confirmation oldu*)
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap