6 entry daha
  • alternatif evreni konu almış 2010 yapımı dc comics animasyon filmi.

    --- spoiler ---

    lex luthor'u şekilden şekile sokan yazarların bu kez kendisini alternatif evrendeki justice league'in lideri yaptıkları animasyon film. daha film başladığı an bi gariplik olduğunu seziyorsunuz, zaten joker'in fedakarca intiharı sonrasında ''bu ne lan, n'oluyor?'' derken bi justice league üyesi olduğunu anladığınızda hikaye daha da ilgi çekici bi hale geliyor.

    entry girdiğim neredeyse diğer tüm dc comics animasyon filmleri başlığında da yazdığım gibi hikayenin temel odağı yine batman. arkadaş tamam karizmatik, konuya hakim, saygı duyulası bi karakter olabilir ama her hikayeyi de batman çözmesin yahu. fakat bu defa batman konusu öyle abartılmış ki paralel evrendeki batman diyebileceğimiz owlman de diğer evrendeki justice league'in en önemli karakteri haline gelmiş. üstelik bu arkadaş bütün evrenlerin temelindeki ana evreni yok edecek bir silah yapıyor falan filan. elbette kendisini superman falan değil, bizim batman durduruyor. ne batman imişsin be, vay anasını.

    neyse. hikaye, çizimler, diyaloglar, karakterler falan oldukça başarılı. hikayenin sürprizleri ve finalini de beğendiğimi ekleyerek bu animasyon filmi en iyiler arasına koyduğumu belirtmek istiyorum.
    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap