5 entry daha
  • onur çaylı'nin 3 agustos 2015 tarihinde kişisel instagramında yaptığı paylaşımdan anladığım kadarıyla kendisi kesinlikle yaratılan algıya karşı.. kendisi haber yaptırmamış, hatta yapılan haberlere tepki gostermiştir.

    instagramında yaptığı paylasım su sekilde: "gazetelerde ve dergilerde atilan basliklarin her zaman beni rahatsiz ettigini dile getirdim..bu sekildeki buyuk projelerde cok buyuk ekipler calisiyor..ben hicbirsekilde ortaya cikan eserlerin bir kisiye mal edilmesini kabul etmiyorum.biz bir ekip olarak calisiyor ve bunlari ekranlara, sizlere sunuyoruz.. buradaki ''yaratici'' kelimesi de benim agzimdan cikan bir laf degildir ve kabul etmiyorum! birlikte calistigim ekibe bir saygisizlik olarak gorurum benim on plana cikartilmam..ben bu projelerde calisan sanatcilardan sadece bir tanesiyim.bu boyle anlasilirsa daha mutlu olurum..sevgiler:)"

    her yıl turkiye'ye bu sekilde basarı saglamıs kaç turk genci donmeye cesaret edip, onur çaylı gibi eğitimler verip, birikimlerini karşılık beklemeden aktarıyor diye bi düşünmek lazim.

    linkte turkiyede ihtiyacı olan yeteneklere karşılıksız verdiği kurs: http://mobil.hurriyet.com.tr/…dan-3d-kursu-40285203
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap