8 entry daha
  • bugün, cumartesi öğleden sonra bir sipariş geçtim. akşam bir bakayım durumu neymiş diye göz atarken kargolandığını gördüm. adamlar utanmasalar siparişi vermeden evvel kargolayacaklar. bu adamlara laf edenin kalbini kırarım.

    bu arada, burada almaya kalksam iki katına patlayacak bisiklet ayakkabısını denk getirdim, hani fiyatlarının güzelliği ayrı bir inceleme konusu.

    şimdilik kargo konusunda bike24 ve bike-discount'a fersah fersah basıyor, wiggle'ın da bir tık önünde bence.

    gelecekten gelen ek: yapacağnız işi zkim. 10 dolar alıyorsunuz kargoya, kullandığınız şirket ptt'den takip edeceğim barkod numarasını vermekten aciz. 15 gündür türkiye içinde bir yerde paket, nerede olduğu belli değil. verdikleri takip numarası kendi siteleri haricinde çalışmıyor, hangi dağıtım merkezinde olduğunu da göremiyorum paketin.
    adrese bakan dağıtıcıda numaram var, gelse haber verecek de ortada yok işte.
    kargosu yüzünden sınıfta kaldılar.

    ek2: neredeyse 1 ay olduğu için para iadesi istedim. adamlar iki seçenek sundu, ya aynı siparişi öncelikli posta servisiyle gönderelim (bu seçenek daha işlerine gelirmiş), ya da paranızı tamamen iade edelim dediler. ben de ilkini istedim, madem iki taraf da maksimum faydayı alsın. üzerine, muhtemelen diğer gönderi size geri döndürülecek ama takipçisi de olacağım. gelirse size geri göndereceğim dedim. üzüldüm adamlara. kargo konusunda pek yüzüm gülmedi ama insanı da mağdur etmiyorlar. bu adamları sevip korumaya ant içtim arkadaş.
hesabın var mı? giriş yap