7 entry daha
  • filmekimi 2016'da artık doyduğum kore sinemasından bir örnekti goksung.

    öncelikle, park chan wook'un ah gas si'si ve goksung, gereğinden fazla uzunlardı. festivalde, fuaye arası olmadığı için millet altına işiyor salonlarda, buna bir çözüm bulunsun. 160 dakikalık filme 5 dakikalık bir ara istemek insani bir hak bence.

    --- spoiler ---

    modern zamanda, conjouring ile başlayan, din mitolojosinin ekmeğini yeme işi, bu filmde mevcut. biraz drama sosuyla tabii. yukarılarda bir eleştiride, bunun bilinçli olduğu yorumu yapılmış ama, bazı olayların konunun işleyişiyle ilgisi yok, bazı karakterler, gerekli gereksiz giriş yapıyor hikayeye, yorumlanacak ve çıkarım yapılacak sonuçlar doğuran va'kalar vardı. metafor olamayacak kadar kötü hikaye edilmiş bir şaman vardı hikayede ki(ilkel dansı bir harikaydıo ayrı)

    filmin en güzel yanı, iblisi dövmeye kamyonet ve sopalarla giden polis abimizin fedaileriydi. iblis japon(bu da garip bir olay mesela), koşarak, yer yer kayarak kaçmaya çalıştı. bildiğin büyü yapan, şeytani bir varlığın insan suretinden bahsediyoruz.

    filmin bir noktasında zombi dayı vardı, bu kadar sikik bir zombi olurdu tebrik ediyorum kendisini. yarrak gibi oynamış emekçi dayım. öfkeliyim ona.
    --- spoiler ---
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap