8 entry daha
  • takım takım offseason hamlelerine bakıldığında özetle şu şekilde bir durum söz konusu:

    atlanta(-): al horford'u ve jeff teague'i kaybetmiş durumdalar bu ikilinin yerini şıröder ve howard dolduracak. bence sadece horford dwight değişikliği bile kan kaybettiklerini göstermek için yeterli. playoff sıkıntıya girebilir.

    boston(+): daha iyi bir draft geçirebilirlerdi. ama horford gibi bir all-star'a sahipler artık. geçen sezonun üstüne çıkabilecekleri söylenebilir. doğu ilk üçünden kopmazlar.

    brooklyn(n): t. young gitti j. lin geldi. bir sürü çaylak ve genç oyuncu var. yine bok gibi olacaklar. tek hedef oyuncu gelişimi.

    charlotte(-): nik batum'u tutmak dışında başka bir bok yapamadılar bu offseason. j.lin'in yokluğunda kemba sıçarken ne yapacaklar acaba bilmiyorum. oyun çok sıkıştığında al jef'e post-up oynatıyolardı artık o da yok. c.lee de gitti çok kötü bir sezon geçirmiş olan belinelli geldi onun yerine. baya kan kaybı var bence. hibbet'ı falan aldılar amk lol playoff zor.

    chicago(+): kim ne derse desin güçlendiler bence. d.wade'den bahsediyoruz burada. geri dönerler diye tahmin ediyorum playofflara. katkı verebilecek yan parçalar da aldılar takıma. boş değiller.

    cleveland(-): dellevedova'nın gidişiyle 1 numara rotasyonu sıkıntıya bindi. jr'la da imzalayamazlarsa yan parçalarda sıkıntı yaşarlar. lebron 50 dakka mı oynicak amk?

    dallas(+): harrison barnes-dallas birlikteliği güzel bir birliktelik oldu bence. çok çer çöp parça vardı onlar da gitti. bogut'u da kelepir fiyattan indiregandilediler. dirk'ün yaşlanması hariç geçen seneden daha güzel daha enerjik bir takım var bence. karlayl hocam yine playoff yarışında inşaallah.

    denver(n): bi' sikim olmaz bunlardan yine odakları oyuncu geliştirmek.

    detroit(+): baya iyi bir offseason geçirdiler eksik olan yerlere doğru transferler yapıldı. 2 tane 4 numara alındı. 1 ve 5 yedeklendi ish ve bobanla. çekirdek zaten iyi. iyiler yaa.

    gsw(+): amk çocukları

    houston(+): öncelikle dwight'tan kurtularak akıllıca bir iş yaptılar. kendilerine göre bir hoca da buldular. ryan anderson, eric gordon transferleri de çok mantıklı işlerdi valla. james harden'dan çift haneli asist ortalaması bekliyoruz bu sezon.

    indiana(+): of of of harika işler yaptılar. jeff teague gibi bir pasöre ölümüne ihtiyaçları vardı. 4 oynayacak adam yoktu yok pahasına t.young'ı aldılar. aaron brooks ve al jef gibi katkı verebilecek yedeklemeler yaptılar falan zaten elde çok iyi malzeme var keşke hocayı yollamasalardı ama kadrosal olarak bakınca net iyileştiler ya.

    lac(n): aynı takım amk geç.

    lal(+): postkobe dönemine umutla giren bir lakers var. bir kere luke hocama güven tam. iyi gençlere iyi gençler eklediler. 2-3 parça veteran da eklendi. oyuncular gelişecek, bir beklenti yok zaten ama heyecan yaratmış durumdalar.

    memphis(+): parsons'ı aldılar conley'e rekor kontrat verdiler. fizdale yılların tecrübesi ama ilk hc deneyimi olacak. playoff yapmamaları sürpriz olur sakatlık sıkıntıları tekrar nüksetmezse.

    miami(-): bosh'ın oynayamayacağı açıklandı, wade gitti. joe johnson ve l. deng'i de kaybettiler. rebuilding farz oldu.

    milwaukee(+): genç çekirdeklerine delly, maker, teletovic gibi hoş eklemeler yaptılar. bence güzel oldu. jason kidd sikip atmazsa takımı şansları var playoff yarışında.

    minnesota(+): kris dunn'ı da alarak armadayı tamaladılar resmen. gıybett kıskanıyollar bizi çekemiyolarr bizi moduna geçerler bir kaç seneye. bu sene bile playoff yapmaları sürpriz olmaz aşırı genç olmalarına rağmen. iyi hocayı da aldılar zaten. çok parlaklar maşallah.

    new orleans(+): ryan anderson sistemlerine uymuyordu gitmesi iki taraf için de iyi oldu. solomon hill ve buddy hield geldi. rollerini iyi özümseyebilirlerse cidden fark yaratabilir bu ikili ama daha önemli bir ikili var: anthony davis ve jrue holiday. bu ikilinin sağlıklı kalması nop için en büyük transfer olur zaten. sağlık sıkıntıları baş göstermezse geçen senekinden farklı bir pelikıns izleriz.

    new york(+): valla hepinizin de bildiği gibi kağıt üzerinde güzel duran bir kadro yarattılar ama beklentileri karşılayabilirler mi hep beraber göreceğiz. ters ters tipler var kimyayı tutturmaları kolay olmayacaktır. en azından bir süre.

    oklahoma(-): her şeye rağmen çok değerli oyuncuları var. playoff yapmazlarsa çok şaşırırım. russ var bir kere...

    orlando(+): point guard pozisyonu hariç çok farklı şeyler verebilecek, opsiyonlu, geniş, versatil bir kadro kurdular. ama payton'la zor o iş benden söylemesi. payton şut atmayı öğrenirse playoff garanti. malum kaymak gibi hocaya da kondular.

    philly(+): brooklyn'le birlikte doğu sonunculuğuna oynayacakları garanti ama yine de kurdukları kadroyu göz önüne alınca geçen seneden kötü olamayacakları için artı not vermekte sakınca görmedim. en azından artık basketbolla taşşak geçmiyorlar. ben simmons oynamazsa kesin sonuncu olurlar ama.

    phoenix(n): draftın yüksek sıralarından oyuncu aldılar ama direkt etki yaratacak bir durumdan söz etmek güç. 2-3 değişiklik hariç yine aynı takım işte playoff falan yapmaları imkansıza baya yakın.

    portland(n): çok bir şey değişmedi. ellerindeki oyunculara bağladılar parayı genel olarak.

    sacramento(-): bu takımın yaptığı her hareket onları bir tık daha kötü yapıyormuş gibi geliyor bana. şuan kadrolarında 4 numara oynama şansı olmayan 5 tane center var, bu neden kötüye gittikleriyle ilgili sadece bir örnek.

    san antonio(n): tim emekli oldu. david west, boris diaw, boban falan gitti. pau, dedmon, david lee falan geldi. esas üretimi yapan tayfa sabit kaldı. gino ve tony 1 sene daha yaşlandı falan bence ne güçlüleştiler ne güçsüzleştiler. 58-59 galibiyet alıp keyiflerine bakarlar.

    toronto(-): gelen kayda değer biri yok ama bizmakı kaybettiler ki bence defansif direnciydi takımın. parayı da demar defrozen'a bağladılar falan filan. önümüzdeki 3-4 yıl içinde rebuilding yaptıklarını görebiliyorum.

    utah(+): zaten çok sağlam bir takımlar ama yönetimleri de çok sağlam. neredeyse hiç kayıp vermeden george hill, joe johnson ve boris diaw'ı takıma kazandırdılar. respect. playoff kesin gibi.

    washington(-): temple, nene, sessions, dudley gibi parçalarını kaybetiler. mahinmi hariç saçma sapan transferler yaptılar. zaten wall ve beal uyumsuz. bi bok olmaz bunlardan bu sene de. ucundan playoff ve ilk turda cavs'e süpürülme onlar için en iyi senaryo gibi gözüküyor.

    16 takıma artı, 6 takıma nötr, 8 takıma eksi vermişim. pozitif adamım haa.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap