8 entry daha
  • uygulamayı ilk önce reklamda gördüm, daha önce nasıl karşılaşmadım bilemiyorum. sanırım ülkemizde çok yaygın bir kullanımı yok. bunun nedeni olarak uygulamanın türkçe dili olmamasının olduğunu düşünüyorum fakat uygulamayı kullanabilmek için çok muazzam ingilizcenizin olmasına gerek yok. orta derecede bir ingilizce ile üstünden gelebileceğinizi düşünüyorum.

    uygulamanın ilk dersleri ücretsiz doğal olarak, ispanyolca, italyanca, almancasının ilk derslerine göz attım. uygulamanın gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum.
    örneğin almanca beginner eğitimi için 6 ana başlık altında toplam 107 derse bölmüşler.
    *intermediate eğitimi için ise 3 ana başlık atında toplam 59 ders mevcut.
    peki bu kadar mı diyeceksiniz, tabiki de değil;
    *gramer için 6 ana başlık oluşturmuşlar burada da toplam 73 ders mevcut.
    *business german için 6 ana başlık oluşturmuşlar burada da toplam 36 ders mevcut.
    örneğin; on the telephone, e-mail, conversations, applications, business trips, meetings. alt başlıklar çok iyi sınıflandırılmış, benim çok hoşuma gitti bu özellik.
    *lıstening and speaking için 6 ana başlık oluşturmuşlar burada da toplam 48 ders mevcut.
    *reading and writing için 2 ana başlık oluşturmuşlar burada da toplam 16 ders mevcut.
    konulardan biri de love letters; burada biraz afallaışlar :) ama bakarsın lazım olur.
    *countries and traditions için 4 ana başlık oluşturmuşlar burada da toplam 32 ders mevcut. çok enteresan bir konu da burada mevcut; oktoberfest, bu ana başlıklar almanya yapılacak bir gezi için planlanmış.
    *specials için 4 ana başlık oluşturmuşlar burada da toplam 41 ders mevcut.bunlar; true friends, false friends, german idioms, numbers.
    *uygulamanın ana ders başlıklarıyla birlikte en önemli ana başlıkları words and sentences altında toplanmış; burada 32 ana başlık oluşturmuşlar burada da toplam 455 ders mevcut.

    yanlış toplamadıysam 867 ders mevcut, vay anasını yav. neyse konuya dönelim, 3 aylığına uygulamayı aldım. tecrübelerimi buraya editleyerek ekleyeceğim.

    aslında ingilizceye daha yakın olduğunu düşündüğüm italyanca ve ispanyolca almak istiyordum önce mesleğim gereği almanca daha ağır bastı. italyanca ve ispanyolca birbirlerine daha da yakın, benzerlikleri mevcut. bu konuda tecrübesi olan varsa beni yeşillendirirse sevinirim.

    edit: (imla hataları)

    3 ay sonra ki edit; iş ile ilgili hareketli bir zaman geçirdim, zaman ayıramadım açıkçası. bir düzen yakalayınca tekrar bakmayı düşünüyorum.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap