6 entry daha
  • mümkün olduğu kadar klişelerden kaçınmış, türleri biraz farklı olsa da son zamanlarda the conjuring 2 ile birlikte çıkan en iyi korku/gerilim filmlerinden biri. jump scare seviyesi dozunda. fragmanda filmin konusu da tam olarak açık edilmemiş bu bakımdan korku filmlerini biraz da olsa senaryo arayarak izleyenler daha çok keyif alacaktır.

    oyunculuklara gelirsek; stephen lang dışındaki oyuncular vasat denilebilecek seviyede ancak yine de sırıtmıyorlar fakat lang, gözleri görmeyen, körfez savaşı gazisi rolünü çok iyi canlandırmış. elbette bunda karakterin de son derece iyi yazılmış olmasının da rolü büyük zira daha önce de bahsettiğim gibi film sadece "evine giren hırsızları yakalamaya çalışan kör adam" hikayesini anlatmıyor, bundan daha fazlası var.

    son olarak da filmin en sevdiğim yanı ufacık bir kız haricinde masum, iyi bir insanın barındırmaması. bu bakımdan da son dönem filmleri için gayet taze bir nefes olmuş.

    lights out'un bende yarattığı hayal kırıklığını fazla fazla telafi eden bir film oldu. korku/gerilim türünü seven herkesin izlemesi gereken bir film olmuş don't breathe.

    9/10
181 entry daha
hesabın var mı? giriş yap