2 entry daha
  • galatasaray dergisinde bir önceki ayın maçlarının analizlerinin yapıldığı sayfaların alt kısmındaki yeşil satırda bulunan maç yazılarını yazan yazar. kullandığı üsluba bakılırsa bir sözlük yazarı olabilir.

    "evinde oynadığın maçın ilk 20 dakikasında bir gol bulursun, rakibi kolay avlarsın. ilk 20'ye 17 vardı hasan yedek kulübesindeki ömer'e koşarken. maç öncesinde söylenen 'bugün gol atacaksın abi'nin "bildin ömer" koşusuydu hasan'ınki."

    "avrupa'da birçok insanı canından eden rekor sıcaklar, hava durumu bültenlerinin bildik cümlesi ile "balkanlardan gelen soğuk hava akımı yurdumuzu etkisi altına alacak" beklentisini doruğa çıkartmıştı. sıcak ama çok sıcak istanul'dan sonra gaziantep'e uçan galatasaray kafilesinde hava durumunu serinleten tek gerçek "antep'in sıcağı nemli değil, tertemiz" idi. bu çay için hararetinizi alır efsanesini de boşa çıkartan bir "gerçek" oldu ne yazık ki..."

    "46'da aynı lukunku'nun -başka lukunku yok elbet- ..."

    "avrupa'nın son gözdesinde* hızlı olmayan değişim ise müzik zevki konusunda. bol miktarda "u can touch this" tıstısı duyabiliyorsunuz ki bu da sevgili yazarımız kanat atkaya'nın alanına girer."
334 entry daha
hesabın var mı? giriş yap