• saat 21:54'de 15 temmuz 2016 beylerbeyi olayları başlığı ile sol frame düşen tuhaf olaylar silsilesinin cinnet aşamasına geçtiğini anladığımız darbe girişimi.

    tarihe not;

    fetö bu memlekete akp ile gelmedi. 1960'ların sonundan beri faaliyet gösteriyordu zaten. lakin akp iktidara geldiğinde bu örgüt orta boydan hallice bir fidandı. işte o fidanı besleyip büyüten, onu sulayan, budayan, koruyup kollayan, onu dev bir çınar haline getiren, tüm ülke nezdinde itibarını yükselten, akredite eden, onu geçerli ve zorunlu kılan, ana akıma taşıyan, çalıntı sınav soruları ile devlet kadrolarına atayan, devletin kriptolu odalarına sokan, onunla iş tutup ordunun şerefli subaylarına iftira atan, o davalara savcılık yapan, o subayları hapse atan ve bir hücrede öğüten, devletin ve milletin kaynaklarını parsel parsel, balya balya o örgüte aktaran, onu yücelten, ona methiyeler düzen, aksini iddia eden ve bu konudaki endişelerini dile getiren herkesi acımasızca eleştiren, aşağılayan, alay eden, hedef gösteren, sopalayan, hapse atan, icabında öldüren muktedirlerin tamamı akp kadrolarına aittir. aynı zamanda fetullahçı terör örgütü akp'nin kurucu kanadından biridir.

    işte bizler, sizin ülkenize olan bu ihanetinizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. eğer gerçekten darbe girişiminde şehit düşen insanlarımızı düşünseydiniz, o geceye dair var olan tüm gelişmeleri en ufak detayına varıncaya dek, zihinlerde hiçbir soru işareti bırakmayacak titizlikle kamuoyu ile paylaşır, aydınlatılmasına izin verirdiniz. ama yapmadınız. kıyamete kadar da yapmayacaksınız. sizler, o geceye dair verilen tüm araştırma ve soru önergelerini reddettiniz. neden? bir söyleyin hele neden? nedenini sokak aralarında gezen kediler, havada uçuşan kuşlar, rüzgarda hışırdayan yapraklar, denizdeki kum taneleri, tüm tabiat, haşerat, mahlukat, nebatat biliyor. fetö ve akp birbirine karışmış lağım ve bulaşık suyundan ibarettir. bu iki pislik isteseler de birbirinden ayrılamazlar. tarih de bunu böyle yazacaktır.

    şunu da buraya sabitleyelim.
3391 entry daha
hesabın var mı? giriş yap