108 entry daha
  • bence haddinden fazla underrated bir dizi.

    --- spoiler s02e12 ---
    şimdi efem bu son bölümde nihayet james cole ile cassie mercimeği fırına verdi ve yine gördük ki witness ile görüştükleri sedirden ve çamdan ev, james cole'un bilmeden 1959'da sstın aldığı o ev. komadan çıkan kızımız eski takma adıyla cole'un yaşadığını öğrendi ve adrese gittiğinde bir de baktı ki witness'ın herkesle haberleşirken kullandığı o ürkünç tahta evde yaşıyor cole.

    işte efenime söyliim bişeyler bişeyler konuşurken bir anda olaya girdiler falan filan. yıl 1959.

    yılı söyledim çünkü daha önceki bölümleri izleyenler bilir: witness'ın bir time chart'ı var,şöyle bişey

    burada james cole'un doğum tarihinden bile daha bold italic yazılmış bir tarih var ki o da 1959, aha burda. tüm çizgilerin kesiştiği nokta olmasa da burası önemli bir tarih gibi geldi bana. belki de önemli birinin doğumu? cole railly bebeği filan witness olabilir mi? bilemedim.

    zaten witness tanıdığımız biriyse diğer herkes öldü nerdeyse. ramse'nin kayıp oğlu cole cassie haricinde adam da kalmadı, bilemedim. gerçi jennifer'ın dediği gibi birden fazla son olabilir ve bu hepsinin öldüğü anlamına da gelmez amaaaan üf iyice beyin amcıklaması yaşadım.

    yine de witness'ın cole ile cassie'nin çocuğu olacağını düşünüyorum çünkü time travel yapan iki kişinin ortak meyvesi gibi bir karakter dizide hiç olmadı haliyle ne gibi özellikleri oluşacak bilmiyoruz. jones'un serumlarında nasıl bir kimyasal varsa artık eheh.
    bu sayede makineden bağımsız zamanda yolculuk yapabilecek bir kişi oluşmuş olabilir ki bu da witness oluyor işte.

    bir de dikkatimi çeken nokta, cassie'nin komadan uyandıktan sonra günlük tutarken yazdığı cümleler:

    where are you right now? somewhere warm? safe?
    next to someone you love?

    sonrasında da pilot bölümün ilk saniyelerini izleyin. farkettiniz mi,omurganızdaki tüyler diken diken oldu mu izlerken bilmem ama benim oldu...

    editullah: ikisi de elyazısı kullanıyor ama cassie'nin yazısı ile witnes'ın time chart'ındaki elyazısı aynı kişiye ait değil. biraz incelemeden sonra bu kanıya vardım ben.

    --- spoiler s02e12 ---

    kısacası güzel dizi ve 3. sezon onayı almasına da çok sevindim... şu witness bokunu da bu sene açıklasalar artık. bide ramse'nin oğlana nooldu onu da şeettirseler. jones gitti belli ki, resmen katliam oldu son 2 bölümde ama olsun...

    son 2 bölümdür efsane gidiyor, ilk sezonun son bölümleri de çok lezizdi...

    lan bi bok yer de bunu da bitirirseniz, ne bilim hannibal gibi harcarsanız ağız dolusu söverim. öyle söverim ki sayın syfy, ordan duyarsınız...
229 entry daha
hesabın var mı? giriş yap