7 entry daha
  • pendik yalova feribot seferleri, yalova bursa karayolu, bursa cumalikizik karayolu ile 2 saat gibi bir sürede istanbul'dan ulaşılabilen köy.

    ufak bir meydanı, birbirinden leziz evleri ile bozulmamış bir kimliğe sahip bu mekân. yerli turistlerin ilgi odağı olduklarını farkettiklerinden her evin önünde içinde sağında solunda tezgahlar, masalar mevcut.

    evlerin mimarisi amatör fotoğrafçıların ilgisini çeksede, dar sokakların ortasına parketmiş olan modern arabalar iyi kompozisyonlar yakalamayı engelliyor. yinede bir kaç güzel kare yakalamak an meselesi. lakin fotoğraflarımda yaşlı teyzeler dedeler olsun onları çekeyim yaşlı çizgilerini karelerimize aktaralım diye düşünenler bir saniye duraklasınlar bu pek mümkün değil, köylüler fotoğraf çektirmeyi hiç sevmiyor, aman dikkat edin, ne kadar tatlı dil de gösterseniz bazen reddebiliyorlar. tereddütsüz fotoğraf çektirmeyi kabul edenlerin ismini aldık, posta ile muhtarlığa göndereceğiz, gideceklere tavsiye olunur, çok yaşlı birini iyi bir karede yakaladaysanız bunu öne sürebilirsiniz.

    kahvaltı yapmadan gidin, inanılmaz lezzetli kahvaltı veren yerler var.

    kahvaltı dahil 2.5-3 saat geçirdiğinizde köyü hatmetmiş oluyorsunuz, yolunuza devam edebilirsiniz…
137 entry daha
hesabın var mı? giriş yap