5 entry daha
  • bu gece cekilecek kurada birinci sirayi kazanma olasiligi en yuksek uc takim 1. sirada philadelphia %25 sans, 2. sirada lakers %19.9 sans, ve 3. sirada brooklyn'den takasla celtics %15.6 sansla. son 10 yilin draft kuralarina bakarsak sadece gecen sene minnesota en yuksek sansla ilk sirada secebildi, iki kere en iyi ikinciler secti, bir kere de en iyi ucuncu secti. ne olur bilinmez ama celtics ilk sirada ciksin istiyorum.

    vasifsiz philly son kac senedir sacma sapan yedi durdu secimleri, lakers yeniden yapilanacam diye yatti iki sezondur. bu ikiliden hangisine cikarsa ciksin seneye tekrar bir cacik olacagi yok ama celtics cok cok iyi sekilde kullanabilir bu yilki drafti. takimin ihtiyaci olan star oyuncu icin takasta da kullanabilir, zaten fena durumda olmayan takima guc verecek genc bir yetenegi de ekleyebilir. zaten bir de talih kusunun 2007 draft'indan borcu var celtics'e. bakalim kismet artik.

    edit: son olarak bu uclunun en son 1 numarali secimi hangi yil ve kimle yaptigini da yazalim. celtics 1950'de daha sonra takimda hic oynatmadan yolladigi charlie share'i secmis, lakers 1982'de big gamejames worthyyi secmis, philly ise 1996'da allen iversoni almis.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap