3 entry daha
  • zamanında devletin en kritik kademelerine sinsice ve planlı olarak sızan illegal örgüt. pkk'nın silahsız ve dinci görünümlü olanı.

    devleti ele geçirip kendi ideoloji ve çıkarları doğrultusunda yönlendirmek için sistemli bir şekilde yetiştirdikleri kişileri kritik noktalara getirmek için uzun yıllardır çalışmalarda bulunmuş ve hedeflerinin büyük bir kısmını başarmış illegal cemaat.

    çıkarları uğruna bir çok insanın canını yakan, masum insanları zindan atılmasını sağlayan, hapislerde can verip veya intihar etmesine sebep olan, nice ailenin ocaklarına acılar düşüren, bir çok insanı itibarsızlaştırmak için çeşitli kumpaslar kuran beyni yıkanmış ve ağızlarında allah kelimesi olup da yaptıklarının her şeyde allahsız olan cemaat.

    emniyet, askeriye, hukuk ve yerel yönetimlerin yanı sıra akp ile kol kola oldukları dönemde bir çok devlet kadrosunda yer edinmiş asalaklar sürüsü.

    eğer akp ile çıkarları kesişmeseydi daha da çok canlar yakacaklardı. şimdi acınacak haldeler. umarım aldıkları kul hakları fitil fitil kendilerinden çıkar.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap