5 entry daha
  • tanım: sidik değildir. gerçekliği tecrübeyle sabittir. kokusu pek yok. su gibi ama hafif yoğun. aranızda gölde yüzenler varsa bilir. hani su cildiğinizde hafif çok hafif bir yapışkanlık bırakır ya ha onun gibi birşey. kadını çığlık attıran bir mevzu.

    geçen gayet yerli bir kadınla hayatımda ilk kez yaşadığım olay.
    salondaki koltuğun üzerinde cereyan etmesi hiç hoş olmadı. bileydim zemine bi naylon falan seredim.
    orta ve yüzük parmaklarının hani şu metalcilerin konserlerdeki bi hareketi varya] ) orta ve yüzük parmağını içeri sokup didretmemle vuku buldu. aynı esnada sol elimle de göbek deliğinin altını bastırmıştım. (bazı konusuz videolarda o şekilde görmüştürm zira) bakınız
    hiç beklemediğim bir anda aynı pornolardaki birden şarrrrr diye bi şey akmaya başladı ilk baş kıllandım sidik sandım. (itiraf edicem) bi ara çaktırmadan elimi burnuma yaklaştırıp kokladım. sidik kokmuyordu. su gibi ama azcık yoğun çok azcık yoğun bi sıvı çıktı. ve bayağ uzun sürdü 30 saniye belki daha fazla. bi kaç kez durdum devam ettikçe aktı. çok garipti lan bir an bana bi gülme geldi. kadının tekinden şaldır şaldır bi şey akıyor salonun ortasında koltuğun üstünde. sıvı çok sıcaktı bu arada. neyse sonra devam ettik ama bana eski zevki vermedi. sürtünme miktarı arttı nedense daha kaygan olmasını beklerken. benimki acımaya başladı sürtünmeden. elle göbeğine boşaldım. mevzu kapandı.

    edit: imla
    ekleme: arkadaş fahişe değildi.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap