5 entry daha
  • aladygma'ydı, untitled cloverfield sequel'di, untitled jj abrams project'ti, yok cloverfield 2'ydi derken gelen filmdir.

    bilenler bilir, cloverfield çok çok iyi bir film değildi, fakat filmden önceki-sonraki viraller, fake blog siteleri, fake haberler, filme yapılan atıflar, cloverfield'ı inanılmaz interaktif bir yapım haline getirmiş, filmin de el kamerasıyla çekilmiş olmasıyla bu hissiyat 2 katına çıkmıştı.

    özellikle aladygma adıyla açılan viral web siteleri, buradaki şifreler, çekilen viral videolar, sanki filmdeki canavarı araştıran bir araştırmacı olduğunuzu hissettiren materyallerdi, bu çok hoş ve farklı bir şeydi, neden bu kadar takibinde olduğumu sorarsanız da inanın bilmiyorum. belki de lost'un çok popüler olmasından ve jj abrams'ın vaadettiği gelecekten kaynaklı olabilir. fakat sanırım filmin sonunda denize düşen canavarı farketmiş olmam ve jeneriklerinin sonundaki sesi terse çevirmiş bir youtube kullanıcısına denk gelmem. jeneriğin sonunda şu söyleniyordu "it's still alive."

    tüm bunlar bende ikinci film için büyük bir beklenti oluşturdu. umarım beklediğime değer. burdan tüm sevenlerine sevgiler.
253 entry daha
hesabın var mı? giriş yap