5 entry daha
  • covenant adlı bi koloni gemisiyle ilgili olacağını söylemiş ridley scott abimiz. 1979 yapımı alien filmine bağlanacak şekilde yapılacak 3 filmden ilki olacakmış. kısaca prometheus hikayenin başlangıcı ve sonrasında 3 film ardından alien serisi şeklinde kabul edilecek.

    bence ridley abimizin bu şekilde filmler düşünmesinin sebebi alien serisinin git gide kötü bir hal almış olması. devam filmi çekmek gibi bir riske gireceğine insanların merak ettiği bi yerden başlayarak daha doğru bir tercihte bulunmuş. tabii bu 3 film süresince çok dikkatli gitmesi gerekiyor çünkü alien serisinin öncesini çektiği için uyuşmazlıklar alien serisinde değil bu yapacağı filmlerde kusur olarak gözükecektir.

    açıkçası ben merakla bekliyorum. bu film 2017 yılında gösterilecek denmiş ama diğer filmler konusunda bi tarih belirlenmediğini göz önüne alırsak bu filmin gecikme ihtimali olabilir.

    bi artısı da bu film ve gelecek filmlerin: bu tarzda korku filmlerinin uzun zamandır ortalıkta etkin olmadığı. ve uzay konusunda dram olarak çekilen filmler revaçta şu sıralar eğer bu rüzgarı doğru kullanabilirlerse çok iyi kar sağlarlar.

    ve son olarak eğer bu filmler başarılı olursa ki ben 3. filmde batıracaklarını düşünüyorum şimdiden umarım yanılırım, alien serisine farklı bir şekilde devam filmleri de gelebilir.
374 entry daha
hesabın var mı? giriş yap