4 entry daha
  • oldukça başarısız bir 2015 organizasyonu olmuştur. ülkede kötü bir şey olduğunda "bakın şu ülkede olsa istifa ederlerdi" diye örnek gösterenler umarım bu organizasyondan sonra kendilerini bir değerlendirip bir daha bu etkinliği düzenleme görevini başkalarına bırakırlar belli ki yetenekleri yok bu yönde. zaten konusunu belirledikten sonra bu konuda anlatabilecekleri olan insanları değil gönüllülüke dayandığı için "kim gelirse gelsin biz konuyu söyleriz onlarda konuşmasının bir yerinde noktaları birleştirmek der sonrada istediklerini anlatırlar" gibi bir yaklaşım benimsediklerine eminim. konuşmacıların bir kısmının tedtalks a dair en ufak fikrinin olmadığına eminim ki organizatörlerin de farklı olduğunu düşünmüyorum.
    konuşmalara gelecek olursak öncelikle "ideas worth spreading" gibi spreading ideasa sahip olan max 4 idi konuşmacı vardı
    yeni nesil öğretmen ahmet naç çıkıp atatürk'ü kullanarak bir şeyler denedi ama o kadar başarısızdı ki konuşması tamamen fatih terim tarzı ülkenin duygularına hitap eden içi boş bir konuşmaydı ki süreyi epey bir aştı ekstra saçmalamak için.

    avukat beyefendi elinden geleni yaptı ama geçişleri birbirine bağlayamadı ve hikayede gerçekten bilmemize hiç gerek olmayan bir sürü parça vardı.

    ece temelkuran zaten hazırlıksız gelmiş belli ki sabah bir şeyler karalamış not kağıdına kağıda baktıkça bir şeyler söyledi çok sama bir şekilde bitirdi

    emin çapa klasikti konuşmasını planlamıştı en azından süre içerisinde anlatmayı hedeflediği şeyler vardı ama 3 video izletmek nedir abi sen gelmeseydin bize videoları atsaydın zaten konuşacak pek vaktin kalmadı video izletmekten.

    ezel akaydan bahsetmiyorum bile seyircilere çok saygı göstermediğini hissettim ki kendine hikaye anlatıcısı diyor anlatacak hikayesi varsa bile anlatamadı eğer hikaye anlatmak ses tonunu iyi kullanmaksa o zaman eyvallah.

    azra kohen gerçekten bilgisizlik akıyordu hatta konuşmasının bir yerinde "bunla ilgili ekonomik teoriler var ki hepsi kesin doğru" şeklinde altı boş bir iddia salladı ortaya o an çıkmak istedim dedim "etkinliğin dip noktası budur"

    diğerleri zaten oldukça hazırlıksız gelmişti hepsine değinemiyorum şu an.

    iyilere gelecek olursak

    judith liberman konuşması en başarılı olan kişiydi anlatmak istediği netti en iyisiydi.

    capital turkish connections adına 92 öneriyi anlatan beyefendi de oldukça iyiydi.

    karsu dönmezbu ismi de not etmek gerek gelecekte gerçekten başarılı olacağını düşünüyorum konuşması da oldukça iyiydi

    dinleyemediklerim

    son 2 konuşmayı dinleyemedim çünkü azra kohen gerçekten etkinliğin daha fazla çekilemeyeceğini gösterdi.
    benim merakla beklediğim iki konuşmacı kalmıştı aslında etkinliğinde diğer oturumlarında olsalar belki kötülükleri daha az görürdük kalamadım bu konuşmacılara çünkü otopark sırası ve çıkış kaosuna kalmak istemedim. yine de dinlemek isterdim

    sonuç
    eğer gerçekten ülkede başarısızlık olduğunda "istifa etmeliler" gerekçesini kullanan organizasyon ekibinden herhangi biri varsa şu an bu durumun içinde olanlar kendileri umarım kendilerine de bunu söyleyebilirler
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap