7 entry daha
  • egitim hayatim boyu matematikte en basarisiz oldugum konudur liseden beri. murphy kanunu geregi de isimle en alakali konu malesef bu-tabiki kendi secimim degil malesef. kadere inanmam ama yemin ederim bir sey var. kac senedir istatistik uzerine kasarim, calisirim, kod yazarim, algoritma cikaririm, uygularim.. ama bu kosullu olasilik problemleri hic beklemedigim anda karsima ciktiginda, cocuk problemi gibi basit olanlar dahil, dogru cozemem ya da cevaplayamam, rezil rusva olurum.

    iste bu nedenledir ki cocuklari birakin istedikleri meslegi secsinler. zorlamayla olmuyor iste, bir yere kadar anca. askla calisilinmayan isten hayir beklenmez. demek ki analitik dusunemiyorum. demek ki yenetegim yokmus. ne diye dove dove soktunuz beni bu universiteye o zaman?

    (bkz: cilemse cekerim kaderimse gulerim)

    evet, aslinda minibus soforu olmaliydim. bu saatten sonra isi birakip, bodrum'a yerlesip domates mi ekicem saniyorsunuz? hahaha avucunuzu yalarsiniz. birkac saat sonra mesaiye devam. ekmek alacak para olmadan insan hayatta kalamiyor cunku. issizlik maasi diye bir olay bizde yok.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap