141 entry daha
  • geçen sezon, hafiften yapılan tupac göndermesinden sonra, bu sezonun (3.sezon) sonuna doğru ağırdan "gardaşyan" göndermesi yapılan dizi.

    --- spoiler ---

    3x10, açık türk düşmanlığıyla dolu sözler içeren bir bölüm oldu. diaspora, 2015 de beklediğimden az bile hamle yaptı denebilir. ray donovan, arada siyasete gönderme yapan bir dizi olsa da, hiç bu kadar açıktan siyaset ve nefretten bahsedilmemişti. dizinin tarzıyla alakası olmayan, zorlama denebilecek sözler söylendi. ray donovan tarzından beklediğim, en azından karşı tarafla da yani mesela türk mafyası tiplerle de konuşup, karşı argümanlara yer vermesiydi. pek sanmasam da, belki sezon bitimine kalan son 2 bölümde olabilir.

    peki, bu yapılanlar dizinin çok kaliteli olduğu gerçeğini değiştiriyor mu, hayır tabii. üstelik, unutulmaması gereken gerçek; yeterince para verirseniz, ray donovan ın türk bayrağı sallayıp, halay çekebileceği gerçeğidir. diaspora basmış parayı, 2 sene daha dizilerde oynamayacağı söylenen sarah shahi yi bile oynatmış. bizimkiler de akıllı davranıp, popüler dizilere yatırım yapmamışlar, belli ki.

    --- spoiler ---
185 entry daha
hesabın var mı? giriş yap