78 entry daha
  • bugün ps4 versiyonunu 4 saat boyunca oynadım, bir iki bir şey diyeyim.

    - gördüğüm en iyi girişlerden biriydi ilk bir saati. baya bi gerildim oynarken, kulaklıkla oynadığım için daha rahat duydum ses efektlerini ve müzikleri. harikaydı gerçekten.
    - kontrolleri çok rahat. sanırım oynadığım en rahat metal gear solid oyunu (hepsini oynadım). karmaşık bir sistem yok, snake yapmak istediğinizi hemen yapıyor, bir gecikme söz konusu değil.
    - grafikler baya iyi. ps4'teki en iyi görünen oyun değil fakat gözünü bozmuyor, fox motoru cidden güzel çalışıyor ps4'te (1080p/60fps).
    - oyun sizi baya serbest bırakıyor. bir bölgede düşmana yakalanıp alarm verdirdiyseniz, yakınlardaki bölgeler de alarma geçiyor, bu çok iyi olmuş. ai haberdar oluyor olaylardan.
    - ana üs (mother base) için adam ve eşya toplamak çok eğlenceli. adam öldürmeden önce iki kere düşünüyorsunuz. silah, alet edevat, araç gibi şeyler yaptırıyorsunuz ya da olanları geliştirtebiliyorsunuz adamlarınıza. üsse gönderdiğiniz adamların da hangi görevi yapacağına siz karar verebiliyorsunuz.
    - cqc bu oyunda daha rahat. mgs4 oynarken hepsini yapamıyordum, unutuyordum ama bunda daha sade yapılmış.
    - düşman sizi uzaktan görebiliyor. 50 metre öteden farkedildiğimi bilirim. tam istediğim gibi olmuş aslında, gerçekçi düşünüp ona göre plan yapıyorsunuz. birçok oyunda 30 metre ötesinde ayakta dursanız görmez sizi, bunda o kadar yaklaşmanıza bile izin vermiyorlar.
    - snake'in sesini ben beğendim. david hayter iyiydi hoştu ama kiefer abimiz bence dramatik bir hava vermiş karaktere (olması gerektiği gibi).
    - troy baker'ın sesinden de sıkıldığımı farkettim. cidden her yerde bu adam var. yeter amk.

    şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. yılın oyunu savaşında witcher 3 ile çok rahat kapışır. hatta mgs hayranıysanız kafadan birinciliğe yazabilirsiniz. baya dolu bir oyun izlenimi verdi 4 saatlik maceramda.
283 entry daha
hesabın var mı? giriş yap