1196 entry daha
  • beni 1 aydır sinir sahibi yapan, resmen paramı hiç eden, onlarca kez arayıp saatlerce dil dökmeme rağmen çözüm üretemeyen, sonunda sizin para yok ortalıkta biz de bilmiyoruz üstüne bir bardak su içine getiren cibiliyetsiz firma.

    taa meksika'lardan alıp getirdiğim caanım bir gitarım vardı. bir durum oldu satmam gerekti ve bu firma üzerinen güvenli e-ticaret dedikleri nane vasıtasıyla satışa çıkardım.
    alıcının biri ilanı görmüş gitarı beğenmiş almış. ben de siteyi yıllardır kullanmadığımdan dedim ki hemen satış işlemleri daha başlamadan girip hesap bilgilerimi güncelleyim. girdim siteye güncelledim, ama biliyorum bir mallık yapacaklarını hissetmişim sanki, üstüne müşteri hizmetlerini de aradım, dedim ki hocam bak bugün yarın bir satış gerçekleştireceğim, hesap bilgilerimi güncelledim, sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim olmasın işlendi mi bu güncelleme, adam dedi ki işlendi bir sıkıntı yok. ertesi gün yolladım gitarı alıcıya, eleman onayladı satışı ve satışı gerçekleştirdik. hemen ardından sahibinden.com'dan bir de mail geldi paranız hesabınıza aktarıldı deyu, mailde yazan hesap bilgileri de güncellediğim şekilde doğru. gitar elemana gitti, eleman parayı sahibinde.com'a teslim etti zaten en başından, ama bana gelen giden bir para yok. bir gün iki gün ulan bakıyorum bakıyorum hesaba gelen giden bir para yok. arıyorum bunların müşteri ilişkileri merkezini, yok bankayı arayın yok bilmem ne. arıyorum bankayı, ulan para gelse gelirdi götümüze mi sokacağız parayı gelen giden yok diyorlar. günler haftalar geçti. dedim ki sahibinden müşteri ilişkilerindeki amcamlara, bana siz bir dekont yollayın madem parayı yolladıysanız. e parayı biz yollamıyoruz iyzico diye aracı firmamız var onlar yolluyor. onlardan bilgi almışlar, bunlar sözde parayı benim güncellemeden önceki hesabıma yollamışlar. diyorum ki o hesabı kapattım ben, bir para giriş çıkışı yok olamaz. hala bankayı arayın. arıyorum bankayı arkadaş senin burada hesabın yok ne parası diyorlar. arıyorum sahibinden.com'u, "e o zaman para nerede" diyorlar bana. resmen bu cümleyi kurdu adam. (bkz: bunu anana sorsana delikanlı) arkadaş diyorum bak ben de aynı soruyo size soruyorum. 1 ay oldu, arada %12 komisyonunu da aldın paradan, nerede ulan benim param. e siz o zaman bizim aracı iyzico'yu arayın bizim yapabileceğimiz birşey yok diyorlar. çok fena küfür ediyorum yalnızken ama burada birşey demiyorum tabii. arkadaş aracı senin aracın ben ne diye arayacakmışım iyzico'yu miyzico'yu. 1 aydır paramı alamıyorum. sen komisyonunu aldın tabii yok bankayı ara yok aracıyı ara onu ara bunu ara. işimiz gücümüz yok amına koyim, elli kere bankayı aramışım senin müşteri hizmetlerini aramışım, 1 ay geçmiş hala onu ara bunu ara. gitarın parası olduğu gibi telefon faturasına gitti. başlarım ulan. önümüzdeki hafta başı itibariyle savaş açıyorum bu firmaya karşı. (bkz: şimdi ananı laciverde boyadım it oğlu it)

    edit: bu entry'i yazdıktan iki gün sonra telefon ettiler. ben bu konuyla ilgilenecek yetkili kişiyim sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz özür dileriz vs. dedi abla. ertesi gün de yatırdılar parayı hesabıma. parayı güncellemeden önceki eski hesabıma yatırmışlar, banka iade etmiş ama orada bir iletişim kopukluğu olmuş. özürler bilmem neler. sonra tekrar aradı abla, dedi ki ekşi sözlük'e bir yazı yazmışsınız onu siler misiniz rica etsek. vay arkadaş bir ay süründürdüler beni, ekşi'de rezil olacağım diye çark ettiler hemen. ekşi'nin de böyle bir gücü olduğunu gördük. silmeyeceğim elbette ama güncelleriz. sorun çözüldü onu belirtelim, ama bir ayımı yediler arada. keşke baştan efendi gibi işlerini düzgün yapsalardı.
3862 entry daha
hesabın var mı? giriş yap