5 entry daha
  • bir mu$terisi olarak diyebilirim ki, nefis. bunu sadece call center'a bakarak soyluyorum. calan muzik sakin mi sakin, hele operatorler neredeyse masal anlatiyor gibi, eridim gittim. turkiyede viyak ciyak, arkadan gurultu filan insan sinirleniyor. burada halbuki sorun cozme ortami yaratilmi$. gerci butun fin kulturu bunun uzerine ya.

    10 cent'e sms var benim kullandigim tarifede, pek de ucuz degil. normalde gprs vermiyorlar(!?), basit uyelik 6€/mb ki cok pahali, onun yerine active daha 10€/20mb ki pek fena degil.

    ne zaman sorun ciksa musteri hizmetlerini (finlandiyada yerel numarasi 0800 17000, sabit telefondan $ehirici ucretlendiriyorlar) aramaktan cekinmiyorum, icimi bir hu$u kapliyor. buralarda i$iniz cikarsa ko$arak aliniz diyecegim.

    rakipleriyle pek bir deneyimim olmadi, olursa yazarim. en buyuk rakibi sanirim radjolinja, elisa ile birle$ip elisa adini almi$, cok komik reklamlari var. saunalahti ve dna da yeni operatorler sanirim.

    son olarak sonera finlandiyanin pilot bolgelerinde (helsinki cevresi, tampere, turku ve oulu) edge servisi vermeye baslamis.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap