5 entry daha
  • ozellikle yonetmenin sinifta kaldigi programdir.

    -besiktas macinin pozisyonlari tartisilirken 3 kere ali samiyen'e gereksiz roportajlar icin baglanilmasi programin hareketliligini oldurdu suphesiz. "100. yil'in stresi var mi uzerinizde"den daha yaratici soru yok muydu kardesim, bunun icin mi boldun programi diye sorarlar adama.
    -yayin studyodayken ve bir diyalog soz konusu iken ali samiyen'deki sunucunun konusmaya baslamasi guldurmustur
    -konyasporun baskani roportaj verirken faik cetinerin "bundan sonra su pozisyonlari getirin bakiim" seklindeki seslenisini de maalesef duyduk. o sette mikrofonun sesini kisacak bir buton vardir muhtemelen
    -pierre van hooijdonkun "i've got nothing to say" cumlesini "simdi siradi degil" diye cevireni de ayrica tebrik etmek lazim. ingilizce bilmeden guzel atmis, tutturmus asagi yukari.
    -mac sonrasi roportaj yapacak muhabirin adinin ali aydinolmasi da ayri bir renk katti programa. faik cetiner her "ali aydin" dediginde ex hakem'in "noluyo lan" edasiyla bakmasi eglendirdi izleyenleri.
    -ali aydin'in tartismali pozisyonlarin arasina "futbolcu kardeslerimize ders oldun diye sectim" dedigi gereksiz goruntulerin yer almasi ve programin gittikce uzamasi "faik cetiner"i kizdirdi. bir koordinasyon eksikligi vardi suphesiz.bunu ilk programdir diye geciyoruz ama teknik problemler trtde hep varoldugundan ne zaman duzelecek diye dusunmeden edemiyoruz.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap