6 entry daha
  • kurtardığı çocukların bir kısmı yıllar sonra 1988'de bbc'nin "that's life" isimli programında winton ile buluşturulmuş. etrafında oturan onlarca yetişkinin, kurtardığı o çocuklar olduğunu anlayınca göz yaşlarını tutamamış.

    o anları şuradan izleyebilirsiniz.

    benim bile gönlümü titretti, gözlerimi yaşlarla doldurdu. böyle karşılıksız, büyük ve sevgi dolu iyilikleri gördükçe insanlığa olan umudum, hayranlığım artıyor. sonsuz karanlığın içinde ender bir gezegende olağanüstü safhalardan sonra başlayan binlerce yıllık öykümüz vahşetiyle, gururlu anlarıyla, sevgisiyle, nefretiyle, mücadeleleriyle bir anda gözlerimin önüne seriliyor. ister istemez duygulanıyorum.

    hayatı çekilebilir kılan bir şeyler, birileri ve onların eylemleri vardır. dünyadaki bütün kötülüğün toplamına karşı iyiliğin ufak farklarla kazanmasını sağlayan şeyler, kişiler vardır. george winton iyiliğe iyilik katan, kötülüğe karşı iyilikten yana o farkın oluşmasını sağlayan o güzel insanlardandır. bunca kötülüğe rağmen yaşayabiliyorsak, dünyayı çekilebilir kılan bu güzel insanlar sayesindedir. huzur içinde yatsın.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap