3 entry daha
  • "chin genzai" vardir, ayya$in onde gidenidir, sarho$ stili dovu$ur, yerlerde surune yuvarlana tekmeler atar.
    "terry bogard" vardir, yerden bir alev sallar, pis yumruk atar. yenince bazen kafasindaki beyzbol $apkasini firlatip atarak ookeyy felan der.
    "choi bounge" vardir, boyle cuce mafya tipli bi $eydir. kanimca borges'in kitaplarinda gecen arjantinli bicak dovu$culerine benzer. kan cikarir, dograr, bicer.
    "kim kap hwan" vardir, korelidir. tekvandocudur. kombo hareketi cok estetiktir, pe$pe$e hic yere inmeden adama yirmi tekme saydirir. boyle bir yarimay tekmesi vardir, havada takla atarak bacaklari acik yere du$er. oyun basinda bazen uc tahtayi havaya firlatir, tahtalar du$tukce onlari bir bir tekmeyle kirar, tekvando kurimazi kurumaza gibi bir $eyler der. oynamasi ho$tur.
    "benimaru" vardir, ipne gibi, punkcu gibi bi $eydir. adama elektrik verir. kombosunda hizli bir sekilde rakibin yanindan gecer, bir $ey olmadi sanirsin, ama rakibi bicmi$tir bu, rakip yikilir felan. kazaninca pipi mahallini tutup do you understand der.
    "kyo kusanagi" vardir, boyle elinde cakmak gibi bir $ey yakar. adami aleve bogar.
    "rugal" vardir, karizmanin allahi'dir. oyun baslamadan once yaninda bir panter vardir, bir $eyler diyip panteri gonderir bu. birinde de oyun ba$lamadan yaninda uc hatun vardir, hatunlara bir $eyler der, onlari da yollar. adami tutar, yerlerde surukler, ya da tuttugu gibi goturup duvara vurur. street fighter'daki dhalsim'in yenemedigi ender elemanlardandir.
    "king" vardir. garson kiyafeti vardir. cok guzel tekme dovu$u cikarir. venom strike denen ate$lerden firlatir, milleti yanina yakla$tirmaz. yenince ekrana arkasini donup mendilini yerde yatanin ustune firlatir.
    son olarak bir de "mai" vardir, birden bire alev topunu donu$up ortaligi cehenneme cevirir, adamin canini alir. bazen de yelpaze firlatir.
    bu liste tam degildir, bir suru kahraman vardir kof'ta. internette bir yerlerden download edilip oynanabilir. zevklidir.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap