9 entry daha
  • ankara cebeci'deki dondurmacı olan lipa zerre esnaflıktan anlamayan bir yerdir.

    bu adamlardan geçenlerde yarım kilo dondurma aldım. yanına da üç tane kendileri külah koydular. akşam dondurmayı yedik evdekiler tekrar külah al kalanı da yiyelim dediler. önce nazlandım sonra gittim neyse. daha önce aynı yerden parasıyla külah aldığım için yanıma bozuk para da alıp çıktım.

    gidince kasadaki saf adam veremiyoruz külah dedi. e dedim daha önce kaç kere aldık nasıl veremiyorsunuz. dondurma alınca ancak verebiliyoruz dedi. sabah yarım kilo dondurma almışım üç tane külah veriyorsun yeterli mi sence dedim. evet ama şu an az kaldı bir de dedi. az kaldı dediği de akşamın dokuzu olmuş dünyanın külahı var orada. dedim iyi peki bir daha gelmeyin diyorsunuz yani dedim ama öyle tehdit ederseniz olmaz dedi. tehdit etmiyorum o zaman bugüne kadar yanlış yapmışsınız dondurma almadan külah satmıyoruz deseniz zaten gelmem dedim. bir şeyler geveliyordu çıktım gittim.

    böyle bir ticari zekaları var işte. yılda oradan nereden baksan 250-300 liralık dondurma alıyoruzdur. 3 külah için ondan oldu. hem gitmiyorum hem eşimi dostumu göndermiyorum.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap