9 entry daha
  • cleveland fanboylarını başlık altına toplamış ve basketbolda artık oyunun ateşli bianında olabilicek bir olayı yaptığı için 'orospu çocuğu' sıfatına layık görülen basketbolcu. affedersiniz bu sıfata layık görenlerin bir defalık aynaya bakmasını istiyorum.

    yaptığı hareket sert ve yanlış olmasının yanı sıra bikaç maç ceza yemeyi haketmiştir fakat bu gibi durumlar nba de sürekli olabilen şeyler. aynı dün gece clippers-sas maçında daha maçın başındayken tony parker'ın kaşının patlaması gibi. yada clippers veyahut eski lakers maçlarını izleyenler bilirler matt barnes'ın çirkeflikleri gibi.

    james harden'ın lebron'a tekme atmasından sonra küfürleşmeyenler olynyk olayından sonra ağababası kesilmeye başladı. harden'ın tekmesi lebron'un çüküne gelseydi bu kişilerin de olaya bakışını ne derecede etkilicekti onu da merak etmekteyim.

    sonuç olarak boston celtics'in playoff dan elenme maçında olduğu için hiç de garip bulmadığım ve hayvanlar gibi küfür etmediğim olaya sebebiyet vermiş oyuncudur. bu sezonki hernekadar fiziği dribblinge uygun olmasa da yaptığı drivelarla ve pota altı oyunuyla takdirimi kazanmıştır. gelecek sezon kendisi için daha da iyi olacaktır diye düşünmekteyim.

    (bkz: haters gonna hate)
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap