6 entry daha
  • marsilya'nın yeni drogbası olma yolunda hızla ilerleyen futbolcu. sezonun ilk devresinde sonradan oyuna girerek skor anlamında katkı sağlıyordu. saint etienne deplasmanında oyuna sonradan girip iki gol atmasının ardından iki haftadır ilk on birde kendisine gignac'ın yerine forma bulmayı başarıyor. 6 mart 2015 toulouse olympique de marseille maçının ilk yarısında iki gole imzasını attı. şu an ligde 6 gole ulaştı ki oyuna sonradan giren genç bir oyuncu için fena bir sayı değil. sezon sonuna kadar 10 gol barajını çok rahat aşacaktır. vuruş tekniği ve fiziğiyle drogba, benteke ve lukaku'yu andırıyor.

    belçika ümit milli takımıyla da şu ana kadar 13 maçta 7 golü var. geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada tamamladığı standard liege forması altında 21 gol atarken belçika'da yılın siyah (afrika kökenli) oyuncusu ödülünü de kazanmayı başardı. geleceği bir hayli parlak.

    eğer ki gelecek sezon marsilya şampiyonlar ligi'ne katılırsa atacağı gollerle avrupa'nın zengin kulüplerinin ilgisini daha çok çekecek. sonuç olarak, ekonomik sıkıntılar yaşayan marsilya'dan ayrılması nerdeyse kesinleşen andre ayew'in ardından gidecek olursa gelecek adına marsilya için ikinci büyük kayıp olur.
4836 entry daha
hesabın var mı? giriş yap