1 entry daha
  • dunyanın en iyi turnuva takimi.oluleri bile ceyrek finale cıkar.
    her daim dunyanin en iyi kalecilerine,en iyi ve en tecrubeli defans oyuncularina ve en iyi forvetlerine sahip takimdir.
    orta sahasindaki dortlu ise savasci ve kosan oyunculardir ve tum bunlara ragmen 2000 neysede 2002 ve 2004de dokulen,igrenc bi futbol oynayan bir takimdir.ozellikle guney korede bunların maclarını izlemek tam bi iskenceydi.
    en kek takıma karsı 30 uncu dakikada 2 -0 one gectikten sonra savunma yapıp riske girmediler.
    cunku tek sorun orta saha zidane tipinde bir oyun kurucuya sahip olamamasidir cunku italya milli takiminin 10 numarası oyun kurucu ve orta saha mevkindeki lider tipleri hep forvetin arkasinda hucumu destekleyen toti,del pierro,roberto baggio gibi tiplerdir bu yuzdende bir turlu hollanda gibi total bi hucum yapamaz bu takim.
    defans topu keser,defansı gecilmez,ardından defans topu orta sahaya yollar,ardından orta sahadaki kosan tipler topu hucumdaki yetenekli forvetlere tasimaya kasarlar,ondan sonrada onlarin bireysel yetenekleriyle gol atip,muthis takım savunmalarıyla skorun ustune yatmaktir oyun planlari.
    orta sahalarıda iyi pres yapar.
    2002de dunyanin en iyi kadrosuyla rezil olan arjantinle beraber son dort yildir hic bi sekilde guzel futbol oynayamazlar ama defansif yonleri,kalecileri,forvetleri bir numaradir.orta sahaları ise calıskanlık ve pres konusunda bir numaradır.
    aslından zidane italyan olsaydı
    ya orta sahada bi tane defansif elemanı keseceksin ya da forveti teke indirip toti del piero gib elemanları forvete koyacaksın ve zidane gibi gercek bi orta saha koyacaksın ortaya o zaman herkesin eline verirdi bunlar.
    4-4-2 yerine 4-5-1 oynasalardı yani ya da 4-4-2 ki aynı ama forvetlerden birinin yerine su anki 10 numarayı koyup orta sahayada zidane ı.ah ah ah.
498 entry daha
hesabın var mı? giriş yap