9 entry daha
  • gencecik bir candır ve bu can birkaç hayvan desen hayvanlara hakaret etmiş olacağın yaratıklar tarafından sökülüp atılmıştır.

    henüz ayrıntıları yok ama adli tıp incelemesi sonucu %99 tecavüz bulgusuna rastlanacaktır. minibüste yalnız ve güzel bir kız, yine aynı minibüste beyni ile üreme organı yer değiştirmiş ve her kadına sadece içine girebileceği et olarak bakan birkaç yaratık bir araya geldiğinde senaryoyu tahmin etmek zor değil. bu da kızcağız şikayetçi olmasın, kendilerini teşhis edemesin diye planlı adam öldürme kapsamına girer. hatta yakarak öldürüldüğü düşünüldüğünde delil karartmak için planlı ve vahşice dürtülerle adam öldürme kapsamındadır sanırım. adaletin normal seyrinde işlediği ve idam cezasının olmadığı bir ülkede af yolu ve iyi hal indirimi kapalı olmak koşuluyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almaları gerekir ama burası türkiye olduğundan en fazla 20-25 yıl alırlar, yargılama sırasında yattıkları süre, iyi hal indirimi ve hafifletici sebepler göz önünde bulundurularak 8-10 senede çıkarlar. sonuçta bu gencecik kız hayatını kaybettiğiyle ailesi de bunun acısını yaşadığıyla kalır.

    bu gibi durumlarda insanın bi i spit on your grave, bi death sentence, bi law abiding citizen baş karakteri olası gelmiyor değil...
1318 entry daha
hesabın var mı? giriş yap